Ziya bey, ellerinize sağlık kulübümüz , muhteşem bir Heksebeste kavuştu. Gerçekten çok büyük bir emek ve işçilik, uçurtmanın bütününde her noktasında, alın teri, düşünce ve deneyim, mevcut ,bu muhteşem uçurtmayı görenlerdenim. Herkesin , uygulanan işçiliği yakından görmesini isterim. Gercekten , harikulade izlenmesi çok büyük bir zevk veriyor. Ziya bey çalışmasının , mükafatını büyük bir gurur, büyük bir zevk ile izlemesi, tüm yorgunluğunu kendisine unutturdu. Yeni çalışmalarıyla , başarılarının devamını temenni ederim. Ziya beyin başarılı çalışmalarını yakından görmek bizler için büyük bir mutluluk, kendisine sonsuz teşekkürler ederim. Titiz çalışmasını anlatmaya sahifeler yetmez.. Resimler ve video için teşekkür ederim.Saygılarımla.
Ziya Bey,
Her zamanki gibi döktürmüşsünüz. Ellerinize sağlık.
Hep böyle güzel yapmak zorundamısınız.
Biraz da eleştirilecek şekilde yapın da, forumda hareket olsun.
@ Arkadaşlar,
Beğendiğinize memnun oldum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
@ Ferruh,
Ölçüler orijinal fakat senin dikkatinden kaçmamış. Alt kısımdaki ilave, üst kısımdaki ana deltaya göre 50 cm. daha uzun. Belki bu yüzden biraz daha büyük görünüyor. Birde kuyruğu 16.50 m. düşünmüştüm, seninle bu konuda yaptığımız görüşmede yanlış hatırlamıyorsam, heksebeest lerin kuyrukları genel olarak 16 m. ile 20 m. arasında yapıldığını söylemiştin. Bende kuyruğa 100 cm. daha ilave ettim.