martı uçurtma

Forum üyelerimizin kendi tasarladıkları uçurtmalar.
Post Reply
polat_23

martı uçurtma

Post by polat_23 »

martı uçurtma kulubünün logosunu ve forumdaki bir çalışmayı kullanarak martı şeklinde uçurtma yaptım. bu uçurtmayı eskişehir festivalinden bir gece önce hazırladım. annemle beraber sabaha karşı bitirdik.

http://picasaweb.google.com/ersnylmz26/MartUUrtmaAlMas

daha sonra bazı değişiklikler yaptım. kuyruk eklemek zorunda kaldım.
ve ilkkez festivalde denedim. uçuş videosu linki :

http://picasaweb.google.com/ersnylmz26/MartVideo
abdullah

Post by abdullah »

Tebrikler Polat ,güzel bir düşünce :lol: :lol: Deltadan bozma gökkuşağı renkli bir martı olmuş,elinize sağlık. :lol: :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Festivalde bizim ekiple görüştün mü? Benim hiç haberim olmadı. Fotoğraf ve video çekmene çok sevindim. Yarasa modeli uçurtma planına bakmanı tavsiye ederim. Yapı olarak ona benzemiş. İyi fikir.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
polat_23

Post by polat_23 »

hayır altan abi ekiple görüşmedim. daha yeni üye olduğum için açıkçası cesaret edemedim.sizinle daha önceden görüşemediğim için ne söyleyeceğimi bilemedim. ancak gelecek sene Eskişehir'e geldiğinizde mutlaka görüşeceğim.
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Olur mu hiç! Cesaret gerektirecek ne var. Elinde uçurtma olan herkesin yanımıza gelmesi yeter. Konuşmaya ne gerek var. Zaten yaptığın uçurtmayı gösterseydin anında büyük bir saygıyla karşılanacaktın.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Çok güzel bir martı olmuş. Hem de gökkuşağı renklerinde. Çok hoşuma gitti çok. Ellerinize sağlık. Hemde ailece uğraşmışsınız.
Ellerinize sağlık.
Melih

Post by Melih »

Yahu, artık birbirimize "abi , bey" falan demeyi mi bıraksak, millet de sanırım ağzımızda pipolar "mirim yeni uçurtmamın sosyo-kültürel etkisi kitleleri sürükleyecek " falan diyoruz sanıyor. :lol:

Kaçırdık gül gibi logoyu havada görme fırsatını.

@Polat: tebrikler, bir de yanımıza gelseydin işte o zaman harika olurdu.
Last edited by Melih on Tue Jun 05, 2007 12:14 pm, edited 1 time in total.
polat_23

Post by polat_23 »

Öncelikle tüm arkadaşlarıma ve abilerime teşekkür ediyorum. Altan abi yaşım 29 sanırım benden yaşça büyüksün. abi demem resmiyetten değil sana olan saygımdandır. Siz ailenizle beraber gelince ben yanınıza gelmenin doğru olmayacağını düşündüm. Açıkçası nasıl davranacağımı bilemediğim için gelmedim.
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Uçurtmanın yaşı yok. Hafta sonu her yaştan insan birlikte oluyor. Elbette büyüklere de küçüklere de saygı var.

Sanırım artık Eskişehir de kulübe katıldı. Orada da uçurtmanın yaygınlaşması dileği ile.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
erol

Post by erol »

@Melih
:D :D :D :D Üç aşağı beş yukarı dediğin şekilde oluyor zaten, Yeşilköyde şampanyaların su gibi aktığı günü hatırlatırım :D :D :D :D
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Melih

Post by Melih »

@Erol:
Hımm evet şampanyalar su gibi akmıştı ama, balicilerin mekanında boş bali kutusu ile verdiğin pozu da hatırlatmak isterim. Her nekadar şampanya patlamışsa da özümüzdeki çingenliği de bulunduğumuz mekanla korumayı başardık :lol:

@Polat: Valla eskişehiri sana havale ediyoruz bundan sonra, top sende. Ben şahsen şehre de, trenle yaptığım yolculuğa da bayıldım. Bundna sonra daha sık oralarda olmak lazım.

@Herkes:
Eskişehire kesinlikle trenle gidip gelmeliyiz, yemekli vagonda hem manzara hem buz gibi "içecekler" eşliğinde yaptığım seyahati tarif etmek mümkün değil. Bir gün hepberaber gitmemizi umuyorum.
erol

Post by erol »

Eskişehire trenle hepbirlikte gitmek gerçekten müthiş olur :)
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Melih kesinlikle tren teklifini değerlendirelim. Sen ayarla, daha doğrusu artık polat ayarlasın bir gün. Önce bölgede en güzel uçurtmalık alanı bulmak gerek. Hem rüzgarın iyi olduğu, hem insanların uçurtmaları görüp ilgi gösterebileceği, geniş bir yer.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply