Ucurtma Meraki

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
Post Reply
tolgatanriverdi

Ucurtma Meraki

Post by tolgatanriverdi »

Herkese Merhaba
Ben ucurtma konusuna yeni merak sarmış biriyim daha önce ankarada yaşıyordum ve aktif olarak yamaç paraşütü yapıyordum şimdi istanbula taşınmak zorunda kaldım ve dolayısıyla bu hobim de bitti gibi ancak havacılık hobime ucurtma merakiyla devam etmek istiyorum geçenlerdede praktikerden bir ucurtma almıştım kız arkadaşımla ucurmayi denedik ama beceremedik.Paraşüt mantığıyla yaklaştım olaya rüzgarin icinden gecmesi ve üstünü altını doldurması lazım dedim ama olmadı.Demekki her yigidin bir yogurt yiyişi varmış
Acaba ucurtmanın nasıl ucurulacagı ile ilgili bilgilerin oldugu ve şöyle güzel bir ucurtma alabilecegim bir yer bilen varsa
ve ayrıca istanbulda nerelerde ucurtma aktivitelerinin yapildigi ile ilgili biri beni bilgilendirebilirse çok sevinirim
Teşekkürler
zahitmungan

Re: Ucurtma Meraki

Post by zahitmungan »

Hafta sonları etkinlik yapılıyor, Yeşilköy fener önünde forumda takip edebilirsiniz.
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
levent

Re: Ucurtma Meraki

Post by levent »

Türkçe olarak, bu siteden başka bir yerde, bundan daha güzel bilgi alabileceğimiz başka bir kaynak yok.
Mademki yiğitler ve yoğurt yeme yöntemlerini merak ediyorsunuz, öyleyse hazır uçurtma almamanızı öneririm.
Sitede içerisinde ,her seviyede, her yaştan, eli işe yatkın meraklıların yapabileceği uçurtma planları mevcut.
:)
Post Reply