Bu haftasonu Ankara Gölbaşında 2 metre sınıfı planör yarışlı yapılacak. İstanbuldan Ateş abi, Serçin hoca ve ben yarışmaya katılmak üzere Ankarada olacağız.
Dün fazla rüzgardan uçaklar uçmayınca model camiasına Uçurtma ayarı verdik, sonuç çok etkileyici meğer onlar da uçan herşeye bayılıyormuş
Bu sebepten Ankaraya bir miktar uçurtma ile gidip modelcileri iyice zehirlemeye karar verdik, ben isteyen arkadaşlar için 5 adet ufak foil götürüyorum, kendi foillerimi de götüreceğim herkesin eline tutuşturmak için, zatne birkez tutan bir daha iflah olmuyor.
Ankara ekibinden yarışmayı izlemek isteyen arkadaşlar olursa bekliyoruz, hem şöyle yarışma aralarında deltaya kuyruk takarak güzel bir gösteri de yaparsanız tadından yenmez.
Modelcilerin hepsi uçurtmaları gördükleri anda uçurtmaya bakışları değişiyor, geçen hafta F1 pistinin orada yaptığımız etkinliği uzaktan izleyen tüm modelciler dev uçurtmalardan bahsediyor.
Model forumuna uçurtma başlığı eklendi dünden sonra, ilk plan da bir modelciden geldi, rotor kite
http://www.pistbasi.com/forum/viewtopic ... 9287#19287