Poşet naylonundan bir çok kez denemesini yapmıştım. Hepsi mükemmel uçmuştu. Bu sefer tafetta kumaştan büyük ebatlarda yapmaya karar verdim. Kesmeye başlayınca duramadım ve 5 adet kestim.

Tüm ebatları 3 kat büyüttüm. Çeşitli renkler kullandım. Dikiş makinam olmadığı ve dikiş dikmeyi bilmediğim için bir arkadaşımın terzi olan ablasından yardım aldım. Kenarlarını biye yapmak istedim ama sonra overlok yapmaya karar verdim. İp bağlama yerlerini punto yaptırdım. Son derece güzel oldu. 5 Tane dev pocket sled uçurtmam oldu.
Ama henüz uçuramadım. Az rüzgarda bir deneme yaptım ama uçmadı. Havada katlanıyor. Sanırım kenarlarına çubuk koymam gerkecek. Ayrıca hava giriş yerlerini de çıta ile desteklemek istiyorum. Bir de hava çıkış yerlerini biraz daraltmayı düşünüyorum. Sanırım fazla büyük olduğu için hava kanallarına hava şıkışamıyor ve uçurtmanın katlanmasına mani olamıyor.
Oysa küçük ebatlarda hiç sorun çıkmamıştı. Resimler hazır olunca burdan yayınlayacağım. Düzgün uçması için öneri olan varsa memnuniyetle dinlerim.