Heksebeest Workshop

Beraber uçurtma yapıyoruz.
led

Re: Heksebeest Workshop

Post by led »

:D :D @Erol, güldürdün beni...Ne istersiniz!! Altan'dan anlamadım? :D :D
Eray Kara
Spectre

Post by Spectre »

Uçurtma yapmasını isteriz.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
Halit
Site Admin

Post by Halit »

13 oldu .
Yok mu artıran ?
http://www.ucurtmaplanlari.com
zahitmungan

Post by zahitmungan »

+1
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
erol

Post by erol »

@Led
Bir nevi karagöz hacivat, kendime engel olamıyorum doğrusu :)
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Ferruh wrote:Uçurtma yapmasını isteriz.
Uçurtma yapmak bir yana etkinliklere bile katılmıyor artık. Burada laf atmaları ayıbını kapatmaya çalışmasından. :mrgreen:
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
darkhell

Post by darkhell »

Merhabalar;
Ben istanbul kadıköyden fatih kaan ferruh arkadaşımızın Heksebeest'lerine baktım. Ve bitanesini çok beğendim. Aslında hepsi birbirinden güzeller ve eminim ki çok da emek sarf edilerek hazırlanmış. Ben benim ufaklıga basit altıgen uçurtma yaptım, derken kendimede bir sitede rastladığım yıldız şeklinde kagıttan (malzemelerini bir kırtasiyeden aldığım) uçurtma yaptım. Derken bende de içimdeki uçurtma sevgisi yaklasık 24 saat içinde uyanıverdi. eger bu forumdaki arkadaşlar bana yardımcı olursa bende bir tane Heksebeest yapmak istiyorum. Lakin pek ole tecrubem yok. Ferruh ve altan arkadaşlarım veya musait olan arkadaşlardan bana yardımcı olabılecek varsa simdiden teşekkürübir borç bilirim.
Buarada beğendiğim Heksebeest sarı lacivertli olanı çok ama çok güzel olmuş. insallah başarabilirim. MSN ADRESİM: kaan888@hotmail.com. beni kaydederseniz yardımcı olacak arkadaşla oradan daha cabuk bişekilde görüşebileceğimizi zannediyorum. RÜZGARINIZ BOL OLSUN

D@RkHeLL
Fatih Kaan Şengel
-----------------
D@RkHeLL
zahitmungan

Post by zahitmungan »

Öncellikle aramıza hoş geldin, öncellikle heksebest uçurtma yapmak biraz daha emek ve biraz daha tecrube ister, öncellikle delta cony uçurtma yaparsan daha iyi tavsiye ederim.

Delta Cony Planı

http://www.angelfire.com/pokemon/ucurtma/dcyeniplan.htm
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Şu başlığı incelemiş miydiniz?
viewtopic.php?f=6&t=212&st=0&sk=t&sd=a&start=15
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
darkhell

Post by darkhell »

çok teşekkür ederim arkadaşlar ama ben DC de yapayım heks de ama tek sorunum galıba İşlerim. kadıkoyde oturuyorum ama 2 gundur bı turlu tahtakale tarafına gidipte şu tefeta kumaşından alamadım. Civarda araştırtıklarım ise tafta diyolar aynı şeymi. Biraz forumda gezindim ama galiba değil çünkü şemsiye kumaşına benzemiyor.(Yanımda bir parça eski şemsiyenin kumaşından göturmüstum). çiçekci bezindende yapmak istemiyorum, çünkü dayansın hemen dağiımasın.
Havya, cifttaraflı bant, balıkcıdan ag tamir icin ip (500m yeter herhalde :lol: ) ama gelin görünki bir kumaş eksik. yaw ona muadil başka bişe yokmu. yabancı bir sitede yazıyodu rip_stop muydu ondan yapayım o nerede bulunur.
son olarak anlıyacagınız calışma masamı kurdum ama bez yok ben bitane bu haşema alsam karşıdaki mayocuda var onu kessem olurmu olcülerini melih abinin sitesinden ayarlarım :D
Fatih Kaan Şengel
-----------------
D@RkHeLL
Spectre

Post by Spectre »

Adresinizi verirseniz bir DC'lik kumaş gönderelim. Böylece başlamış olursunuz.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
darkhell

Post by darkhell »

ferruh arkadaşım çok saolasın. İlgin için lakin ben bir kaç çeşit yapmak isterim. Yani benimki heves değil. içimde bu uçurtmaları yapmam için resmen bir alev var. benim niyetim nerden temin edebilirim. Hem ole herkes yapar. yanlış anlama seni çok iyi anlıyorum ama bende bunun bir hobi olmasını istiyorum. Tamam sizler kadar profesyonel değilim ama bende sizler gbi bu konularda engin bilgileri olan arkadaşlardan bilgilenip amacım kendimi geliştirmek olucak . Sadece yakın zamanda işlerimin uzun vardiya dönemi sonucu( Şirkette personel yıllık izinleri kullanılıyor ondan dolayı 16 saat çalıştığım oluyor ve haftalık iznim neredeyse yok) fırsat bulamıyorum ama yapacak kadar zamanım var kendi tasarladığım bir uçurtma bıle var.Bunları gerçekleştirmek için benim mertere gitmem şartmı yaklaşık 1 ay full+full um.Mazeretlerim için kusura bakma .Ben seni ordan zahmet edip yoracağıma buradam 2-3 tane değişik renklerde şemsiye alır yaparım.Derdim bu bana zaman ayırdığın için çok teşekkur ederim arkadaşım

D@RkHeLL
Fatih Kaan Şengel
-----------------
D@RkHeLL
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Siz bence Ferruh'un kumaşlarını kabul edin. Bizim için bir uçurtmacı kazanmak daha önemli. Ben en kısa zamanda bir mertere uğrayıp kumaş durumuna bakacağım. Bir miktar toplu alım ayarlayabiliriz. Siz zaten ciddi niyetliyseniz yavaş yavaş ripstop kumaş edinmeye de başlayabilirsiniz. Ripstopları yurtdışından getirtmek gerekecek.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
darkhell

Post by darkhell »

Orhantepe Mah. Kampyolu cad. Arifbey Apt. No.11/10 KARTAL/İST (buraya gönderirseniz sevinirim)
Lakin ücreti de ne ise ödemek istiyorum.Hesap numarası fılan verebılırmısınız ferruh arkadaşım.

D@RkHeLL
Fatih Kaan Şengel
-----------------
D@RkHeLL
darkhell

Post by darkhell »

ferruh bey gondereceginiz zaman haber verebılırmısınız ben olmazsam iş yerindekiler alsın bu arada ısmım fatih kaan en yakın zamanda bende şu kumaşları temin edebileceğim boş vakitlerim olduğunda sizlerle festivallere katılmak olucak bugun eskıcıden bı dıkış makinesi aldım eşimi koydum başına :lol: :lol: :lol: yakında kendi üretimlerimi insallah sergılerim
Fatih Kaan Şengel
-----------------
D@RkHeLL
Post Reply