hepinize iyi günler dilerim
ben kubilay sivaslıyım aranıza yeni katıldım.bende bir uçurtma sevdalısıyım ama uzun zamandır liseydi hastalıktı derken gökyüzünü süsleyen uçurtmalardan ayrı kalmıştım.içinde bulunduğumuz şu günlerde yaşadığım şehirde(sivas) gökyüzünü uçurtmalar süslüyor bende onlara bakıp eski günlerimi hatırlıyorum.doya doya seyredeceğim bir uçurtma festivalide yok inşallah ilerleyen günlerde buda olur.buralarda genellikle altıgen uçurtmalar var bu sitede gördüğüm uçurtmalara hiç rastlamadım bende burada gördüğüm yapabileceğim uçurtmaları seçip gök yüzünü süslemeyi düşünüyorum mesela sizin genki dediğiniz uçurtma hoşuma gitti onu yapmayı düşünüyorum inşallah yaparım... internette dolaşırken uçurtma yazıp araştırdım ve bu siteyi buldum 2-3 gündür inceliyorum burdaki kardeşlik dostluk daynışma yardımlaşma çok dikkatimi çekti bende üye olayım dedim...
Genki güzel bir uçurtma. Ben ilk Delta ile başlamanızı önerirdim. Delta planını http://www.ucurtmaplanlari.com adresinde bulabilirsiniz.
hoşbulduk..
önerin için teşekkürler.ama deltanın şekli pek hoşuma gitmedi ben genkinin 3metre değilde 1.5 metre olanından yapmak istiyorum planına baktım anacak hep 3metrelik için planlar çıkıyor karşıma.bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Altan wrote:
Hoşgeldiniz. Güzel Sivas görüntüleri ile uçurtma fotoğraflarınızı da bekleriz.
hoşbulduk...inaşallah en kısa zamanda uçurtmamı yapıp ekliyeceğim foğraflarını