Bende bir ucurtma sever veya hastası olarak aranıza katılmaktan memnun oldum. Umarım sizlerle çok iyi uyum saglarız
Merhaba
Re: Merhaba
Tşk ederim mumkunsunse sizlerle tanısmak tecrube ve bılgılerınızden faydalanıp hoş vakıtler gecırmek ısterım. Yasım 22 ve istanbul fatıh semtınde yaşıyorum.
Buradakı bı kac abımın yaptıgı ucurtmayı gorunce dehsete dustum. Tek bıldıgım ucurtma altıgendı.
Gecen Halit abımızın model anlatımı ıle ucurtma yaptım. Ucurtmanın ısmını bılmıyorum yada tam hatırlamıyorum. Ama yaptım ve bı kac denemede uctu. Ruzgarsız havada nasıl uctu ben bıle hayret kaldım. Arkadasım altıgen ı ucurtmaya calıstı ama benımki ucurken onunkı ucmadı.
Yani uzun lafın kısası siz abılerım/kardeslerım bole bır sıtede toplanıp bole bır sıte ve ortam kurup bızlerıde dahıl ettıgınız ıcın sızlere cok mınnettarım...
Buradakı bı kac abımın yaptıgı ucurtmayı gorunce dehsete dustum. Tek bıldıgım ucurtma altıgendı.
Gecen Halit abımızın model anlatımı ıle ucurtma yaptım. Ucurtmanın ısmını bılmıyorum yada tam hatırlamıyorum. Ama yaptım ve bı kac denemede uctu. Ruzgarsız havada nasıl uctu ben bıle hayret kaldım. Arkadasım altıgen ı ucurtmaya calıstı ama benımki ucurken onunkı ucmadı.
Yani uzun lafın kısası siz abılerım/kardeslerım bole bır sıtede toplanıp bole bır sıte ve ortam kurup bızlerıde dahıl ettıgınız ıcın sızlere cok mınnettarım...
- Altan
- Site Admin
Re: Merhaba
Genelde pazar günleri yeşilyurt sahil fener önünde buluşuyoruz. Etkinlikler bölümünde sabit mesaj olarak yeri gösteren harita var. Bu pazar İnegöl'deyiz.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.