Merhaba

Tanışma mesajlarınızı, bayram ve diğer gün tebriklerinizi burada duyurabilirsiniz (Bu kısımdaki mesajlar 30 gün içinde otomatik olarak silinecektir).
Post Reply
ssaydam11

Merhaba

Post by ssaydam11 »

Merhaba abilerim kardeşlerim;

Bende bir ucurtma sever veya hastası olarak aranıza katılmaktan memnun oldum. Umarım sizlerle çok iyi uyum saglarız :)
Altan
Site Admin

Re: Merhaba

Post by Altan »

Hoşgeldin.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
ssaydam11

Post by ssaydam11 »

Tşk ederim mumkunsunse sizlerle tanısmak tecrube ve bılgılerınızden faydalanıp hoş vakıtler gecırmek ısterım. Yasım 22 ve istanbul fatıh semtınde yaşıyorum.

Buradakı bı kac abımın yaptıgı ucurtmayı gorunce dehsete dustum. Tek bıldıgım ucurtma altıgendı.

Gecen Halit abımızın model anlatımı ıle ucurtma yaptım. Ucurtmanın ısmını bılmıyorum yada tam hatırlamıyorum. Ama yaptım ve bı kac denemede uctu. Ruzgarsız havada nasıl uctu ben bıle hayret kaldım. Arkadasım altıgen ı ucurtmaya calıstı ama benımki ucurken onunkı ucmadı. :)

Yani uzun lafın kısası siz abılerım/kardeslerım bole bır sıtede toplanıp bole bır sıte ve ortam kurup bızlerıde dahıl ettıgınız ıcın sızlere cok mınnettarım...
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Genelde pazar günleri yeşilyurt sahil fener önünde buluşuyoruz. Etkinlikler bölümünde sabit mesaj olarak yeri gösteren harita var. Bu pazar İnegöl'deyiz.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Post Reply