Heksebeest uçurtmadan bir tane yapmak istiyorum.
1 metre uzunluğunda olacak.
Bana bu boyda bir uçurtma planı gönderirseniz sevinirim?
Heksebeest yapmak istiyorum.
- mustafa-topcu
Heksebeest yapmak istiyorum.
MUSTAFA TOPCU____________________________________
ucurtmalar.wordpress.com
- Altan
- Site Admin
Re: Heksebeest yapmak istiyorum.
Mustafa mesajlarına dikkat et. Bir uçurtma başlığı altında birden fazla uçurtmaya ait mesaj açıyorsun. Bir de uçurtmalarını kayda değer düzgün bir şekilde yap. Uyduruk, hemen kırılıp dağılan bir uçurtma yapıyorsun, dağılınca başka uçurtmaya geçiyorsun. Böyle yaparak hevesini de boşa harcarsın. Yapacaksan düzgün uçurtma yap.
Planları istediğin boya kendin uyarlayabilirsin. Oran hesabı ile var olan plandaki ölçüleri küçülteceksin. Örneğin 2 metrelik uçurtmayı sen 1 metre yapacaksan bütün ölçüleri yarıya düşüreceksin. Oran hesabı yapmayı biliyorsundur herhalde.
Bir de sketchup yazılımı var. Benim sitemde kullanımını anlatan filmler var. Onunla bütün planları yeniden çizip yeniden boyutlandırabilirsin.
Planları istediğin boya kendin uyarlayabilirsin. Oran hesabı ile var olan plandaki ölçüleri küçülteceksin. Örneğin 2 metrelik uçurtmayı sen 1 metre yapacaksan bütün ölçüleri yarıya düşüreceksin. Oran hesabı yapmayı biliyorsundur herhalde.
Bir de sketchup yazılımı var. Benim sitemde kullanımını anlatan filmler var. Onunla bütün planları yeniden çizip yeniden boyutlandırabilirsin.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- mustafa-topcu
Oran hesabı yapmayı biliyorum.
Ben kayda değer sağlam bir şekilde yapmaya çalışıyorum.
Şöyle düşünün:
siz de kumaşlar var.Çıta olarak kullandığınız sağlam ve hafif şeyler var.Ben de onlar yok.
Zaten ben hiçbir zaman uyduruk şeyler yapmam.Sıkldığım olur.Ama yinede aynı çabayla devam ederim.
Belki inanmassınız ama benim elimde 5 yıldır dayanan bir uçurtma var.Hala ilk yapılmışı gibi uçuyor.
Şeffaf kaplık ve kamıştan.
Ben kayda değer sağlam bir şekilde yapmaya çalışıyorum.
Şöyle düşünün:
siz de kumaşlar var.Çıta olarak kullandığınız sağlam ve hafif şeyler var.Ben de onlar yok.
Zaten ben hiçbir zaman uyduruk şeyler yapmam.Sıkldığım olur.Ama yinede aynı çabayla devam ederim.
Belki inanmassınız ama benim elimde 5 yıldır dayanan bir uçurtma var.Hala ilk yapılmışı gibi uçuyor.
Şeffaf kaplık ve kamıştan.
ucurtmalar.wordpress.com
- mustafa-topcu
Kendime bir plan buldum.Plan ölçülerini yarıya düşüreceğim.

Çıta ölçülerinin kaç cm olduğunu ve yatay çıtaların,naylonun kaçar cm altından olduğunu yazarsanız sevinirim

Çıta ölçülerinin kaç cm olduğunu ve yatay çıtaların,naylonun kaçar cm altından olduğunu yazarsanız sevinirim
ucurtmalar.wordpress.com
- mustafa-topcu
Kanatları yaptım:

ucurtmalar.wordpress.com