Ben Derya, 25 yaşındayım. Bahçelievler'de oturuyorum. Henüz taze bir mezun olduğum için bir meslek sahibi değilim; Işık Üniversitesi / Uluslararası İlişkiler bölümü mezunuyum.
Yaklaşık 3 yıldır iki ipli uçuruyorum ancak tam olarak 1 aydır uçurtma uçurmayı hobby edindiğim söylenebilir. Martı Uçurtma Kulübü'nü Doruk'un (drkkbn) sayesinde tanıdım. Dolayısı ile Altan Bey'i, Halit Bey'i, Ekrem Bey'i, Ziya Bey'i, Çağatay Bey'i, Başman Bey'i, ve Okan Bey'i de artık tanıyor gibiyim. Doruk, Martı Uçurtma Kulübü'nden öyle güzel söz ediyor ki ben de daha fazla dayanamayıp aranıza katıldım. Sizlerden öğreneceğim çok şey var; en güzeli de bu kadar güzel ve yardımsever insanları tanıyacak olmam. Dilerim en yeni Martı'dan desteklerinizi esirgemezsiniz. Ben de kıdemli abilerimin kuyruklarını toplamaya her daim hazırım tabii ki.
İlk iki ipli uçurtma serüvenime Rhombus Boa ile başladım hala da Boa ile uçuyorum. Doruk, Quantum'a sahip olunca Boa tamamen bana ait oldu
Son olarak, özgür ruhu besleyen bu güzel hobby'e gönül veren tüm abilerime, arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim. Özellikle bu forum'un kurucularına minnettarım. Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.
Sevgi ve saygılarımla,
*Bugüne kadar olan uçuş tecrübelerimin fotoğraflarına ve videosuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz
https://plus.google.com/photos/11455827 ... 2613161585