Hava güneşli, rüzgar oldukça sert esiyordu. Uçurtma sahası kuzeydoğudan esen rüzgarın etkisindeydi. Ka pilotlar ve kuyruklu fled, kuyruklu delta, altıgen ile başladım. Takıları taktım, uçurtmaları kazıkladık kendi hallerine uçmaya bıraktık. Ahtapot, kuyruklar ,dönenler ve Marsilya uyarlamalı 3 mt lik takım kendi halindeydi. En büyük yardımcım Okan ile bol bol iki ipliler ile oynadık. Okan iki iplileri ile harikalar yarattı. Gözlerim şahit Boru kuyruk taktıgımız 130 luk Parafoili ile ile arka arkaya saymaca tam 18 defa trick yaptı. Kuyruk havada helezonlar çizmeye yetişemiyordu. Kendisini tebrik ediyorum. Gençliği nedeniyle sahanın her yerine yetişti. Katılımcı arkadaşlar bütün becerilerini sergilediler. Güzel bir gündü. Günün en degerli anı aramıza katılan Huzur evi sakinlerinin aramıza katılarak, bizler ile yapmış oldukları, rengarenk desenli altıgen uçurtmalarını uçurtmaları, görülmeye degerdi. Büyüklerimiz kendi el becerilerini bizler ile paylaştılar. Bizi çaya davet ettiler. Bize sesi güzel bir amcamızın, " Yüksek yüksek tepelere kız vermesinler " türküsü ile müzik ziyafeti verdiler. Güzel bir gün yaşadık . Vesile olanlara teşekkürler ediyorum. Türkü videosunu yükleyebilirsem sizler ile paylaşmak isterim. Saygılarımla.
Fotoğraflar , anlatımlar çok güzel. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Güzel bir gün oldu. Çocuklar biraz haylazlık yapsalar da eğlenceli neşeli bir gün geçirdik. Huzurevindeki amcalar da eminim değişik bir gün geçirdiler. Huzurevi ziyaretinde bulunmak hayatın ilerleyen dönemlerinde insanın yaşayacaklarını daha iyi anlamak adına faydalı.
Bende sizlerle aynı masada oturup o insanların dualararını almayı gönülden arzu edenler arasındayken, imkanların el vermemesi beni gerçekten çok üzdü.
Gebze, Silivri Çanta beldesi gidiş dönüş tam olarak 300km. Şartları çok zorlamama rağmen kısmet değilmiş.
Gönülden, Emeklerinize sağlık.
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com
Okulda internet problemi yaşıyoruz ve Google kaynaklı mail sistemlerini kullanamıyoruz, picasa etkileniyor doğal olarak, bu sebeple fotoğrafları buraya farklı bir yöntemle yüklüyorum, kirlilik yarattıysam kusura bakmayın. Hatta bazı fotoğrafları yükleyemedim kusura bakmayın.
Ekrem bey sağ olsun ulaşımda yardımcı oldu. Ziya bey ve Ekrem beyle çok keyifli bol muhabbetli bir yolculuk ile vardık beldeye. Hemen alanı bulduk ve dayanamayıp uçurtmaları açmaya başladık. Biz arabadan indiğimizde oldukça güzel bir rüzgar esiyordu fakat biz milli takım uçurtmasını kurana kadar fırtınaya döndü. Oldukça zorlandık sert rüzgarda fakat bütün gün hiç inmedi bir daha milli takım, çok güzel uçtu. Sırayla diğer uçurtmaları açtıkça gökyüzü renklendi. Ekrem bey ve Ziya beyin uçurtma çantaları muhteşem. Her uçurtma ayrı bir tat kattı etkinliğe. Ekrem beyin deltadan yaptığı iki ipli ve Ziya beyin yıldız uçurtmaları çok güzellerdi. Ekrem beyin yanında iki ipli uçurmak çok keyifli, desteğini hiç esirgemiyor. Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ve çalışacağım, ustalarımızdan övgü almak çok güzel bir şey.
Aslında herkes özetlemiş günü benim aynı şeyleri tekrar etmeme gerek yok sanırım. Herkese çok teşekkür ederim aranızda olmak çok güzel.