Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com
Fevzi abi örnek için teşekkür ediyorum.Kartalda çok az deneme fırsatı bulabildim rüzgar şiddetliydi yine.Uçuşu harika.
Kenarlara siyah şerit yapacaktım şort havası vermesin diye vaz geçtim,fikir ve görüşleriniz nedir
Diğeri üzerinde çalışmam devam ediyor.Kesim işlemi bitti,dener denemez paylaşımda bulunacağım.
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com
Fevzi abi örnek için teşekkür ediyorum.Kartalda çok az deneme fırsatı bulabildim rüzgar şiddetliydi yine.Uçuşu harika.
Kenarlara siyah şerit yapacaktım şort havası vermesin diye vaz geçtim,fikir ve görüşleriniz nedir
Diğeri üzerinde çalışmam devam ediyor.Kesim işlemi bitti,dener denemez paylaşımda bulunacağım.
Yorumlar için teşekkürler,yaptık aratık büyük'de olsa transparan'da olsa kullanmak şart oldu.
Bu nasıl peki;
Deneme fırsatım olmadı bugün yaptım en kısa zamanda deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Turgay TERZİ wrote:Yorumlar için teşekkürler,yaptık aratık büyük'de olsa transparan'da olsa kullanmak şart oldu.
Bu nasıl peki;
Deneme fırsatım olmadı bugün yaptım en kısa zamanda deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Ziya ve Fevzi abi çok teşekkür ederim.
Halit abi şişme,foil tarzı'mı
Uçuşu'da güzel olursa mükemmel olur.
Bu uçurtma plan olmadan resimlerden yola çıkılarak İlk olarak Fevzi abi tarafından yapıldı.
Bende biraz kendi yorumumu kattım,görünüm bence harika,uçuşu daha deneme fırsatı bulamadım bende merakla bekliyorum.
Malzemeler biraz ağır kumaş tafetta çubuklar fiber deneme olduğu için bu malzemeleri kullandım.Uçmasında'da sıkıntı yaşamazsam gerisi gelecek.
Fevzi abi biraz daha uçurtmanın üzerinde çalışmak gerekiyor herhalde.Fighter olarak uçurtmayı başaramadım,kuyruk takınca tek ipli gibi dans ederek uçuyor.Ne yapmak lazım krevi daha fazla'mı versek