Hakikaten Hazarfen son derece geniş ve eğlenceli bir mekanmış. Motorlu modellerin bazen çok yüksek olan sesi ve rüzgarın azaldığı anda çevremizi bulut halinde saran sinekleri saymazsak çok güzel bir gündü...
Oraya ulaştığımızda sahildeki geniş alanı görmeyip otopark önündeki alanda takıldık. Bunda tuvaletlerin yakın olmasınında etkisi var tabiki. Gün içerisinde uçurtma, hadi helikopterleri görmeye gidelim, şu uçak ne güzel derken akşamüstü oldu. Bu arada Kartal'la tanışma fırsatı bulduk.
@Kartal
Osman yegenim degil ama daha genc olan Güven kardesim
Klübün gelmesi ilede asıl eğlence başladı... Takım uçurtması düşündüğümden çok daha eğlenceli bir iş çıktı. Bazı durumlarda gülmekten karnıma kramp girdiğini söyleyebilirim... Takım uçurtmaya ve birbirine alıştıkça ortaya son derece keyifli görüntülerin çıkacağını söylemek yanlış olmaz. Takım uçurtmanın zor ama çok da uzak olmadığını anlama fırsatı buldum. (İp meselesini halletmemiz gerek:) Bütün fotoğraflarda ağzımız kulaklarımızda çıkmış

Hele beraber uçururken uçurtmaların değilde bizim görüntülendiğimiz bir video varki anlatılamaz
Osman'ın uçurtmasını ilk defa bu hafta hep havada görme fırsatı bulduk. Umarız etkinliklere katılımını arttırır bu durum. Ziya bey herzamanki gibi tek iplilerini dizdi ve bizim muhteşem!!! takım çalışmalarımızı izledi.
Can'ın Phoenix Supreme'i bekledigimden iyi çıktı, Can biraz kalitesiz olduğunu düşünüyor... Bu düşüncesi ilk NewTech uçurtmasını aldıktan birkaç dakika sonra değişecektir

, Biraz çıtkırıldım görünsene HQ bence kaliteli ürünler yapıyor.
Günün fotoğrafları ve videoları için linki daha sonra vereceğim. Zannediyorum Altan günün hikayesini benden daha iyi anlatacaktır.