Merhaba,
Türk Hava Yolları bünyesinde çalışan bir grubun sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, önümüzdeki haftasonu (31 Mayıs) Halkalı-Sabahattin Zaim Üniversitesi bahçesinde, ilgilendiğimiz 150 civarında yetim çocuğumuzla bir piknik+uçurtma şenliği planlıyoruz.
Elimizde şirketimizin promosyon uçurtmalarından var, ancak sizden başka türlü bir destek bekleyebilir miyiz? İlk defa böyle bir organizasyon yapacağız ve pek de bilgi sahibi sayılmayız.(Geçen sene kendi yaptığımız uçurtmayı uçuramamıştık:() Sadece uçurtmaları mı uçururuz, yarışma falan yapılır mı? Uçurtmaların birbirine karışması nasıl önlenir? Uçurtma uçurmanın püf noktaları nelerdir gibi konularda desteğiniz çok güzel olur...
Belki birkaç gönüllünüz renkli değişik şekilli uçurtmalarıyla bize katılır veya kocaman bir uçurtma yapar çocuklarla, tekniği öğretir ... Sonra o uçurtma sırayla uçurulur falan...Her türlü önerinize açığız..
Bu çocukların hepsi yetim ve onlara çok güzel bir gün yaşatmak istiyoruz...
Teşekkürler şimdiden.
yetim uçurtma şenliği
Re: yetim uçurtma şenliği
Öncelikle kulübümüze hoşgeldiniz.(minuhuma) Güzel ve kaydedeğer uğraşınızdan ötürü kutlarım sizi,yalnız kimsiniz adınız,sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptığınız bu faaliyette sizler neler yapmaktasınız bunları kısacıkta olsa belirtirmisiniz.
uçurtmayı vurmasınlar
- Halit
- Site Admin
Burası K.çekmece festivalinin yapılacağı yer değil mi ?
http://www.ucurtmaplanlari.com
Merhaba tekrar, hoşbulduk.
Biz şirketten 260 civarı gönüllü çeşitli sosyal sorumluluk faaliyetleri gerçekleştiriyoruz, hasta, yetim, engelli, sokakta çalıştırılan, mülteci vs. gibi farklı dezavantajlı gruplardaki çocuklara. Daha önce de kahvaltı, lunapark vs. gibi etkinliklerimiz oldu, okullara ziyaretlere gidiyoruz vs.vs.
Şu anda totalde 600 civarında çocukla ilgileniyoruz, kahvaltıda ise 150 civarı çocuk bekliyoruz, her gruba farklı etkinlik düzenlediğimiz için...
Etkinlik 11-17 arası gibi olacak, bilmiyorum ki o saatler uçurtma için elverişli olur mu? Hemen Mehmet Akif Ersoy kalp hastanesinin üstündeki boşluk, Halkalı Acıbadem'in karşısı.
Bizim uçurtmalar küçük, yani şirketin promosyon uçurtmaları. Ama şöyle çocukları (ve aslında bizi de) heyecanlandıracak, kocaman uçurtmalar ne de çok sevindirir onları.
Böyle işte...
Biz şirketten 260 civarı gönüllü çeşitli sosyal sorumluluk faaliyetleri gerçekleştiriyoruz, hasta, yetim, engelli, sokakta çalıştırılan, mülteci vs. gibi farklı dezavantajlı gruplardaki çocuklara. Daha önce de kahvaltı, lunapark vs. gibi etkinliklerimiz oldu, okullara ziyaretlere gidiyoruz vs.vs.
Şu anda totalde 600 civarında çocukla ilgileniyoruz, kahvaltıda ise 150 civarı çocuk bekliyoruz, her gruba farklı etkinlik düzenlediğimiz için...
Etkinlik 11-17 arası gibi olacak, bilmiyorum ki o saatler uçurtma için elverişli olur mu? Hemen Mehmet Akif Ersoy kalp hastanesinin üstündeki boşluk, Halkalı Acıbadem'in karşısı.
Bizim uçurtmalar küçük, yani şirketin promosyon uçurtmaları. Ama şöyle çocukları (ve aslında bizi de) heyecanlandıracak, kocaman uçurtmalar ne de çok sevindirir onları.
Böyle işte...
- Halit
- Site Admin
Sizin öngördüğünüz tarihten bir hafta sonra aynı alanda K.Çekmece Belediyesi tarafından uluslararası bir uçurtma festivali organizasyonu olacak. Etkinliğinizi bir hafta öteleyip bu prganizasyonun bir parçası olmayı düşünür müsünüz ?
http://www.ucurtmaplanlari.com
Biliyoruz ancak bu çocuklar yetim ve mutlu aile tabloları pek açmıyor içlerini..o yüzden böyle bir tarih seçtik,böyle sadece yetim çocukların olduğu bir organizasyon..