sevgili martılar!
içimden böyle demek geldi, umarım sakıncası yoktur.
bölgemizde 3.sü düzenlenecek olan (içimizdeki çocuk) uçurtma şenliğinde
sizleride görmek isteriz.
bu konuda çok amatörüz. inanyorum ki sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var.
burada güzel olan katılımın çok olması, 2000 kişi civarında. şu anda sadece
çocukluğumuzdan kalma
klasik modellerle yetinyoruz.
amacımız çocuklara böyle bir dünyanında var olduğunu göstermek, onun için
sizdeki gibi uçutma yapmak ve uçura bilmeyi öğrenmek istiyoruz..
bize bir cevap yazarsanız sevinirim. şenlik konusunda ayrıntıları daha sonra
bildiririm.
ilhan ve serap kızgut kaş/ antalya
29 nisan.
ilhan çırak [i.68@hotmail.com]
Kaş/Antalya
- Halit
- Site Admin
Kaş/Antalya
http://www.ucurtmaplanlari.com
- Altan
- Site Admin
Ne güzel.
Erol etkinliklerde dağıtmak için bir sayfadan ibaret, belki fotokopi ile dağıtılabilecek bir bilgilendirme hazırlamayı düşünüyordu. Belki boyut a3 olur. Fotokopide çok basitçe uçurtma kulübü, hobi, uçurtmalar anlatılacak, farklı uçurtmalar gösterilecek, bir kaç plan verilecekti. Sanırım bu dökümanı bir an önce hazırlamak gerek. Dökümanı pdf olarak siteye koyarız. İsteyen indirip basabilir. Hatta pdf versiyon deyince çok sayfalı minik bir bilgilendirme kitapçığı da hazırlanabilir.
Erol etkinliklerde dağıtmak için bir sayfadan ibaret, belki fotokopi ile dağıtılabilecek bir bilgilendirme hazırlamayı düşünüyordu. Belki boyut a3 olur. Fotokopide çok basitçe uçurtma kulübü, hobi, uçurtmalar anlatılacak, farklı uçurtmalar gösterilecek, bir kaç plan verilecekti. Sanırım bu dökümanı bir an önce hazırlamak gerek. Dökümanı pdf olarak siteye koyarız. İsteyen indirip basabilir. Hatta pdf versiyon deyince çok sayfalı minik bir bilgilendirme kitapçığı da hazırlanabilir.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- M. Rafet ÖZALP
2007 etkinliklerinde nasıl hareket edeceğimize dair bir karar alma zamanı geldi zannediyorum.
Hangi etkinliklere birlikte katılacağımıza, hangilerine durumuna göre bir arkadaşımızı veya bir grup görevlendirilmesi uygun olmaz mı?
Uçurtmalarım arabanın bagajında hazır bekliyor. Sadece başkanın emrini bekliyorum.
Hangi etkinliklere birlikte katılacağımıza, hangilerine durumuna göre bir arkadaşımızı veya bir grup görevlendirilmesi uygun olmaz mı?
Uçurtmalarım arabanın bagajında hazır bekliyor. Sadece başkanın emrini bekliyorum.