Biz de sana bundan sonra Hezarfen Abdullah Çelebi deriz artık.
26 Mayıs 2007 Cumartesi İnönü - 27 Mayıs Pazar Eskişehir
Merhabalar;
* Minibüs iptal edildi.
* Tesis ile görüşüldü, yer tahsisi yapabilmek için eşi veya ailesiyle gelecek katılımcı sayısına ihtiyaç var.
Halil Bey ==> Eşi ile geliyor
Fevzi Bey ==> Eşi ve iki kızı ile geliyor
Erol Bey ==> Eşi ile geliyor
Melih Bey ==> Eşi ile geliyor
Ailesiyle gelecek başka yoksa, yarın sayısı veriyorum.
Sevgiler
Serçin
* Minibüs iptal edildi.
* Tesis ile görüşüldü, yer tahsisi yapabilmek için eşi veya ailesiyle gelecek katılımcı sayısına ihtiyaç var.
Halil Bey ==> Eşi ile geliyor
Fevzi Bey ==> Eşi ve iki kızı ile geliyor
Erol Bey ==> Eşi ile geliyor
Melih Bey ==> Eşi ile geliyor
Ailesiyle gelecek başka yoksa, yarın sayısı veriyorum.
Sevgiler
Serçin
Tekrar Merhabalar;
* Tesis ile görüşüldü. Yukarıdaki mesajda belirttiğim 4 aile için cumartesi gecesi lojman ayarlanıyor. Yanlız lojmanlar ücretliymiş. Yatak başı 5 YTL.
* Bekar gelecekler için sorun yok. Ücretsiz yatakhanelerde yatacağız.
* Cumartesi sabahı bizden toplam 17 kişi için kahvaltı ayarlanıyor. (Ücretini ödeyeceğiz kişi başı 2.5 YTL)
Benim Cep telefonum : 0 532 351 38 76
THK İnönü Tel : 0 222 591 21 12 / 13
Cumartesi sabahı tesiste görüşmek üzere.
Serçin BASUT
* Tesis ile görüşüldü. Yukarıdaki mesajda belirttiğim 4 aile için cumartesi gecesi lojman ayarlanıyor. Yanlız lojmanlar ücretliymiş. Yatak başı 5 YTL.
* Bekar gelecekler için sorun yok. Ücretsiz yatakhanelerde yatacağız.
* Cumartesi sabahı bizden toplam 17 kişi için kahvaltı ayarlanıyor. (Ücretini ödeyeceğiz kişi başı 2.5 YTL)
Benim Cep telefonum : 0 532 351 38 76
THK İnönü Tel : 0 222 591 21 12 / 13
Cumartesi sabahı tesiste görüşmek üzere.
Serçin BASUT
Ben, Neslihan, Kuzeni Esra ve Eşi Altay ile beraber Cuma gecesi 22.00 da kalkan tren ile yola çıkıp 4 saat sonra eskişehire varıp orada kalacağız. Cumartesi sabah 9:00 da İnönüye geleceğiz, Kuzeni cumartesi gecesini eskişehirdeki evlerinde geçirecek, biz hep beraber olma ve gece uçurtma uçurma fırsatını kaçırmayıp, İnönüde kalacağız. Pazar 17:00 da trenimiz kalkıyor o saate kadar da üniversitedeki etkinlikte beraberiz 
Benim gibi yükseklik korkusu olan insanlar için uçuş bulunmaz fırsat,:shock: aşırı adrenalin yüzünden ben hepinizden çok eğleneceğim
Benim gibi yükseklik korkusu olan insanlar için uçuş bulunmaz fırsat,:shock: aşırı adrenalin yüzünden ben hepinizden çok eğleneceğim
Eskişehir gezisisin birinci günü tamamlandı.
[Gerçi şu dakikalarda bizimkiler muhtemelen izcilerin kamp ateşi etrafında savaş dansı yapıyorlardır (gökyüzünü fethettiler ya! )]
Planörle uçmaktan korkan ve Ankara-İstanbul gibi yurdun dört bir köşesinde takip eden tüm dostlara buradan seslenmek istiyorum;
- Olay, çok güvenli bir şeydir. Endişe taşımadan alana gidebilirsiniz.
Mesala bugün ben
1-) Kendimden emin duruşumla
2-) Mağrur bakışımla
3-) Güveni tam biri olarak çok rahattım.
Bunda uçmamış olmamın verdiği bir ferahlık ve saadet duygusunun
payı da olabilir. (
)
Şaka şaka, önümüzdeki sene gelecek arkadaşlara bilgi olsun diye not edeyim, kayıtlara geçsin...
-Alanda her türlü tedbir alınmış bulunuyor...
Fotoğraflarda daha sonradan görüleceği üzere; Ambulans, ithaiye ve cenaze arabası her daim hazırda bekletiliyor. Doktor, hemşire, imam herkes 24 saat hazır tutuluyor. Gökyüzünde tepenizde dolananları akbaba sanmayın; onlar baharın ve doğuşun yegane habercisi leyleklerdir.
Kollarım tutmuyor, daha fazla yazamıyorum. Uçurtmaları ne zaman açtıysak rüzgar çıktı. Kartopu yağdı, güneş açtı vs. detay çok.. Bizi izlemeye devam edin.
Yarın belli ki üniversite kampüsü de sayemizde kifayetlice şenlenecek.
Eskişehir'den selamlar,
[Gerçi şu dakikalarda bizimkiler muhtemelen izcilerin kamp ateşi etrafında savaş dansı yapıyorlardır (gökyüzünü fethettiler ya! )]
Planörle uçmaktan korkan ve Ankara-İstanbul gibi yurdun dört bir köşesinde takip eden tüm dostlara buradan seslenmek istiyorum;
- Olay, çok güvenli bir şeydir. Endişe taşımadan alana gidebilirsiniz.
Mesala bugün ben
1-) Kendimden emin duruşumla
2-) Mağrur bakışımla
3-) Güveni tam biri olarak çok rahattım.
Bunda uçmamış olmamın verdiği bir ferahlık ve saadet duygusunun
payı da olabilir. (
Şaka şaka, önümüzdeki sene gelecek arkadaşlara bilgi olsun diye not edeyim, kayıtlara geçsin...
-Alanda her türlü tedbir alınmış bulunuyor...
Fotoğraflarda daha sonradan görüleceği üzere; Ambulans, ithaiye ve cenaze arabası her daim hazırda bekletiliyor. Doktor, hemşire, imam herkes 24 saat hazır tutuluyor. Gökyüzünde tepenizde dolananları akbaba sanmayın; onlar baharın ve doğuşun yegane habercisi leyleklerdir.
Kollarım tutmuyor, daha fazla yazamıyorum. Uçurtmaları ne zaman açtıysak rüzgar çıktı. Kartopu yağdı, güneş açtı vs. detay çok.. Bizi izlemeye devam edin.
Yarın belli ki üniversite kampüsü de sayemizde kifayetlice şenlenecek.
Eskişehir'den selamlar,
Kemal SAKA
- Trick Serkan
Ankara ekibi olarak, cumartesi sabah İnönü THK tesislerine ulaştık. Gittiğimizde Kütahya'dan Fevzi bey çoktan gelmişti. Bizden 10-15 dakika sonra da İstanbul ekibi geldi.
Öğlenden sonra Erol (sabah İstanbul'da ehliyet sınavı olduğu için yola biraz geç çıkmış) ve eşi de bize katıldı. Bu arada ehliyetin hayırlı olsun.
Akşam ise İzmir'den Umut ve arkadaşları da geldi.
Öğlen 12'de yemeklerimizi yedikten sonra 13'de uçuş pistine gittik. Saat 14'ye doğru uçuş başladı. Uçuşun başlaması ile beklenen kara bulutlar dağın arkasından gözükmeye başladı. 9 kişi uçtuktan sonra uçuşlar hava şartlarından dolayı durduruldu. Ne yazık ki ben bu 9 lişi içinde değildim. Açıkçası çok moralim bozuldu.
Ancak şiddetli bir yağmurun ve fındık büyüklüğünde dolunun ardından hava tekrar açtı ve uçuşlar tamamlandı.
Daha sonra yemek saatine kadar uçurtma uçurduk. Tabi yemek ten sonra da uçurtmaya devam ettik.
Güzel bir uykudan sonra sabah kahvaltımızı yaptık. Bir süre planör yarışmasını seyrettikten sonra şehre çiğ börek yemeye indik. Karnımızı iyice doyurduktan sonra, Eskişehir Üniversitesinin festival alanına gittik. Maalesef bir süre uçurtma uçurduktan sonra tekrar sağanak yağmur başladı. Peşinden de uzun süredir görmediğimiz büyüklükte bir dolu yağmuruna tutulduk. Allahtan bu sırada arabaların içindeydik.
Topluca bir kafeye çay içmek için oturduk. Bir süre sohbet ettikten sonra yola düştük.
Bu eğlenceli organizasyona katılan herkese ve THK İnönü alışanlarına teşekkürler. Bu aktiviteyi en kısa zamanda tekrarlamak ümidi taşıyorum. Umarım bunu geleneksel bir hale getirebiliriz. Alan gerçekten uçurtma uçurmak için çok ideal. Sanırım bir kaç bin uçurtmacı buraya sığabilir.
Son olarak festival fotoğrafları:
http://www.ucurtma.org/festivals/26may2007/
Tembellik edip polarize filtreyi çıkarmadığım için resimler çok keskin çıkmadı. Özür diliyorum. Özkan sanırım UV fitlrem sende kaldı.
Öğlenden sonra Erol (sabah İstanbul'da ehliyet sınavı olduğu için yola biraz geç çıkmış) ve eşi de bize katıldı. Bu arada ehliyetin hayırlı olsun.
Akşam ise İzmir'den Umut ve arkadaşları da geldi.
Öğlen 12'de yemeklerimizi yedikten sonra 13'de uçuş pistine gittik. Saat 14'ye doğru uçuş başladı. Uçuşun başlaması ile beklenen kara bulutlar dağın arkasından gözükmeye başladı. 9 kişi uçtuktan sonra uçuşlar hava şartlarından dolayı durduruldu. Ne yazık ki ben bu 9 lişi içinde değildim. Açıkçası çok moralim bozuldu.
Ancak şiddetli bir yağmurun ve fındık büyüklüğünde dolunun ardından hava tekrar açtı ve uçuşlar tamamlandı.
Daha sonra yemek saatine kadar uçurtma uçurduk. Tabi yemek ten sonra da uçurtmaya devam ettik.
Güzel bir uykudan sonra sabah kahvaltımızı yaptık. Bir süre planör yarışmasını seyrettikten sonra şehre çiğ börek yemeye indik. Karnımızı iyice doyurduktan sonra, Eskişehir Üniversitesinin festival alanına gittik. Maalesef bir süre uçurtma uçurduktan sonra tekrar sağanak yağmur başladı. Peşinden de uzun süredir görmediğimiz büyüklükte bir dolu yağmuruna tutulduk. Allahtan bu sırada arabaların içindeydik.
Topluca bir kafeye çay içmek için oturduk. Bir süre sohbet ettikten sonra yola düştük.
Bu eğlenceli organizasyona katılan herkese ve THK İnönü alışanlarına teşekkürler. Bu aktiviteyi en kısa zamanda tekrarlamak ümidi taşıyorum. Umarım bunu geleneksel bir hale getirebiliriz. Alan gerçekten uçurtma uçurmak için çok ideal. Sanırım bir kaç bin uçurtmacı buraya sığabilir.
Son olarak festival fotoğrafları:
http://www.ucurtma.org/festivals/26may2007/
Tembellik edip polarize filtreyi çıkarmadığım için resimler çok keskin çıkmadı. Özür diliyorum. Özkan sanırım UV fitlrem sende kaldı.
Last edited by Spectre on Mon May 28, 2007 11:16 am, edited 1 time in total.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Eskişerhir İnönü ve Anadolu Üniversitesi
Eskişehir etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçen, katılan, katılamayan tüm forum dostlarına teşekkürler.
Halil Bayülker/Ankara