Sevgiler Saygılar;
17 Temmuz 2005 Yeşilyurt & Hazerfen Etkinliği fotoğraflarını bu adresten bulabilirsiniz.
http://www.resimgalerisi.net/idle/sergi.php?sid=361
Yorum yazmak istiyordum ama çok üşeniyorum. O yüzden şu kadar yazayım.
Bence çok güzel bir gündü. Nihayet 5 kişi takım çalışması yapabildik. Ama 5 uçurtmayı da havada çarpıştıramayınca önce ikişer ikişer çarpıştıralım dedik. Havada 5 li çarpışma gösterisi için çoook çalışmamız lazım çoook!!!
Hazerfenden saat 9 gibi ayrıldık. Dönüşü Tem'den yaptık. Ve yol acaip rahattı. Demek saat 9 civarı Mahmutbey boş oluyor....
Serçin...
17 Temmuz 2005, Uçurtma Etkinliği
17 Temmuz 2005 Yeşilyurt
Merhaba
Yesilyurt taki etkinliğinize yeğenlerim ve ben katılmıştık.Tam uçurtmamızı
toplayıp giderken Eren bey davet etti. (ismini yanlış hatırlıyorsak özür dilerim.)Bu davetinden memnun olduk.Ve etkinliğe katıldık.Bize gösterdiğiniz ilgiden memnun olduk.Bize uçurtmasını veren Halit bey'e teşekkur eder saygılarımızı sunarınız.
Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın
Gökhan
toplayıp giderken Eren bey davet etti. (ismini yanlış hatırlıyorsak özür dilerim.)Bu davetinden memnun olduk.Ve etkinliğe katıldık.Bize gösterdiğiniz ilgiden memnun olduk.Bize uçurtmasını veren Halit bey'e teşekkur eder saygılarımızı sunarınız.
Gökhan
Düzeltme:İsimler yanlış yazılmışsa özür dileriz.Merhaba
- Halit
- Site Admin
@Gökhan
Hoşgeldin. Altıgenin gerçekten güzel uçuyordu. Umarım bundan sonra birlikte uçururuz.
Yeşilköy'de rüzgarsız kalınca Hezarfen'e gitme fikri iyi sonuç verdi. Özellikle Anadolu yakasından gelen arkadaşların , akşamın beşinde kalkıp Hezarfene gitmeleri , Sınır Tanımayan Uçurtmacılar Grubu ünvanını bu arkadaşlara vermemiz gerektiğini gösterdi. Neyseki dönüşte çok trafik olmamış.
Hezarfen takım uçurtmaları için çok uygun bir yer. Eğer geliş gidiş çok sıkıntı olmuyorsa bu çalışmaları burada yapmayı öneriyorum.
Hoşgeldin. Altıgenin gerçekten güzel uçuyordu. Umarım bundan sonra birlikte uçururuz.
Yeşilköy'de rüzgarsız kalınca Hezarfen'e gitme fikri iyi sonuç verdi. Özellikle Anadolu yakasından gelen arkadaşların , akşamın beşinde kalkıp Hezarfene gitmeleri , Sınır Tanımayan Uçurtmacılar Grubu ünvanını bu arkadaşlara vermemiz gerektiğini gösterdi. Neyseki dönüşte çok trafik olmamış.
Hezarfen takım uçurtmaları için çok uygun bir yer. Eğer geliş gidiş çok sıkıntı olmuyorsa bu çalışmaları burada yapmayı öneriyorum.
http://www.ucurtmaplanlari.com
Merhaba
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.Hazerfen'e gitmek güzel ama araç sorunu var.Ben tabii ki fenerin olduğun bölgeden yanayım.Pazar günü uçurtma satan bir dükkanda bahsediyordunuz.Satan dükkanın web sayfası olabilir mi? www.balacanucurtma.com
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.Hazerfen'e gitmek güzel ama araç sorunu var.Ben tabii ki fenerin olduğun bölgeden yanayım.Pazar günü uçurtma satan bir dükkanda bahsediyordunuz.Satan dükkanın web sayfası olabilir mi? www.balacanucurtma.com
- Halit
- Site Admin
Balacan Uçurtma olabilir. Ancak uçurtma satın almak yerine yapmayı öneriyorum. Altıgeni çok güzel yapmışsın. Çok daha kolay uçurtmalar var. Yaptığın bir uçurtmanın uçması daha başka bir haz veriyor. Kendin Yap bölümünden DC veya Fener uçurtma ile başlayabilirsin. Nasıl olsa biz Yeşilyurt'a sık sık geliyoruz. Bizim uçurtmlara da bakıp bilgi edinebilirsin.
http://www.ucurtmaplanlari.com