16 Eylül Yeşilyurt
- Turgay TERZİ
Re: 16 Eylül Yeşilyurt
Anlatım ve paylaşımlar için teşşekkürler eğlenceli bir gün olmuş herkezin ellerine sağlık.
Derya hanımefendi, fotograf çakimleriniz ve bilhassa video çekiminiz için size çok teşekkür ediyorum. Her zaman sizi aramızda görmek isteriz. Bayan katılımcı arkadaşlarımızın olmasını isteriz. Saygılarımla.
Herkese merhaba, 
Çok keyifli, çok eğlenceli, pek maceralı, hiç bitmesin istediğim bir gündü desem hiç abartmış olmam sanırım
Öncelikle ben bu güzel gün için Ekrem Bey'e, Dündar Bey'e, Okan'a, Başman'a ve Doruk'a çok teşekkür ederim. Beni öyle güzel karşıladılar ki Martı Uçurtma Kulübü'nün birliğine ve büyüklüğüne bir kez daha inandım ve gün itibari ile kendi kendimi resmi olarak Martı ilan ettim
Ben alana varır varmaz parafoilini ellerime teslim eden ve alanda olduğum sürece onun uçurtmalarını uçurmama izin veren Okan'a özellikle çok teşekkür ederim; ipleri her ne kadar diğer uçurtmalara 2 kez dolaştırmayı başarmış olsam da o hep beni 'sıkıntı yok' diyerek rahatlattı
Ekrem Bey ve Dündar Bey ise alandaki en büyük destekçilerimdi o gün; motive eden sözleri, uçurtmalarımı kaldırmama yardım etmeleri, dolaşan ipleri açmama yardımcı olmaları tek kelime ile harikaydı; üstelik itiraf etmem gerekirse Ekrem Bey tek başıma toplamam gereken kuyruğa bile yardım etti
Gerçi bunun cezası bu anın bir fotoğraf ile ölümsüzleştirilmemesi oldu
Bu arada ben ilk kez kuyruk ile uçurdum ve kesinlikle en yakın zamanda bir kuyruk yapacağım kendime; bu kadar zevkli olacağını hiç tahmin etmezdim, tam anlamıyla bir görsel şölen. Okan'ın 130'luk parafoilinin formu gerçekten çok iyiydi; Decathlon'dan aldığım parafoilimi çok sevmeme rağmen o gün eksikliğini pek hissetmedim. 2,5 metrelik sarı parafoili ise günümüze heyecan ve macera katan en büyük unsurdu
İnanın birimizden biri Mudanya'ya yol almadıysa o gün bu tamamı ile Tanrı'nın işi
Ama yine de övünmek gibi olmasın birkaç dakika da olsa onu da uçurmayı başardım ve Okan'ın deyimi ile bir sakatlık çıkmadan kendisine teslim ettim
Bu sırada rüzgarın hızı biraz düştü ve Doruk Quantum'u açmaya karar verdi ancak kendisi ne zaman Quantum'u açsa rüzgar şiddet kazanıyor ve bu kez de öyle oldu. İlk açtığında uçurmayı ben denedim ama sanırım Doruk'a teslim etmem 15 saniyemi bile almadı çünkü rüzgarın hızı inanılmaz yüksekti ve açıkçası çok korktum. Gün boyunca genel olarak daire çizdirme ve dalışa geçirme hareketlerine çalıştım ben ama bundan sonra daha hafif rüzgarlarda diğer hareketlere de çalışacağım.
Bu güzel günde emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkür Martı Uçurtma Kulübü ile tanışmama vesile olan Doruk'a gelsin; o olmasa mümkün değil bir martı olamazdım ben ve eminim çok mutsuz olurdum
Destekleriniz ile iyi bir pilot olacağıma inanıyorum çünkü her geçen gün daha çok seviyorum uçmayı. Dilerim en yakın zamanda çok daha kalabalık ve keyifli bir gün geçirme fırsatımız olur.
En yakın zamanda görüşmek üzere
Sevgi ve saygılarımla,
Çok keyifli, çok eğlenceli, pek maceralı, hiç bitmesin istediğim bir gündü desem hiç abartmış olmam sanırım
Ben alana varır varmaz parafoilini ellerime teslim eden ve alanda olduğum sürece onun uçurtmalarını uçurmama izin veren Okan'a özellikle çok teşekkür ederim; ipleri her ne kadar diğer uçurtmalara 2 kez dolaştırmayı başarmış olsam da o hep beni 'sıkıntı yok' diyerek rahatlattı
Bu güzel günde emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkür Martı Uçurtma Kulübü ile tanışmama vesile olan Doruk'a gelsin; o olmasa mümkün değil bir martı olamazdım ben ve eminim çok mutsuz olurdum
En yakın zamanda görüşmek üzere
Sevgi ve saygılarımla,
Derya Eryaşar
Yeşilyurt / İstanbul
Yeşilyurt / İstanbul
Ekrem Bey, asıl ben size çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve desteğiniz için; hakkımda yazdıklarınız beni gerçekten çok mutlu etti. Her daim aranızda olmak isterim; en büyük motivasyonum sonsuz desteğiniz
Sizi utandırmayacağım ve gerçekten iyi bir kadın pilot olacağım
Saygılarımla,
Saygılarımla,
Derya Eryaşar
Yeşilyurt / İstanbul
Yeşilyurt / İstanbul