Elinize sağlık. Hazırlıklar son sürat devam.
Bu uçurtmayı çok merak ediyorum. Umarım en kısa sürede uçarken görürüz.
Bu tam bir online uçurtma çalışması oldu.
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.. Renk seçimi konusunda birkaç defa fikir değiştirdikten sonra fotoğraftaki renkleri uygulamaya karar verdim. Siyah, kenarlara ve ortaya, iki taraftaki daha büyük parçalara turuncu. Aslında hangi renk olursa olsun bu uçurtmaya yakışacağına inanıyorum.
Ziya abi, kesilen kumaş kalıpları dikildikten sonra dikey çıta sanırım daha kısa olmalıki arada titreme payları bırakılabilsin. Doğrumu düşünüyorum acaba? Yatay çıtaların titreme aralıklarının nasıl olacağını bende çok merak ediyorum. Heyecanla izliyorum.
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com
Yiğit,
Her parça dış kenarlara doğru belli bir açıda genişliyor, zaten dalgalanma etkisini dış kenarlara doğru olan bu genişlemeler sağlıyor. Bütün yatay çıtalar için tünel oluşturulacak, ayrıca dikey çıta içinde tünel yapılırsa iyi olur diye düşünüyorum.
Ziya Bey harikalar yaratıyorsunuz,resimler bizim içim süper oluyor nasıl yaptığınızı öğrenmiş oluyoruz.Artık kafamıza kesim ile ilgili birşey takılaçağını sanmıyorum.Merakla beklemeye devam ediyorum.