Sapanca Mayıs 2008
- ahmetbayar
İzmit / Gölcük'te yeni bir uçurtmacı grup var. Hepsi aynı işyerinde çalışıyorlar ve anladığım kadarıyla öğlen aralarında bile uçurtma uçuruyorlar. Stuter ve foiller üzerine kulüpleşme çabası içnde olduklarını söylemişlerdi.
Az önce telefon ettiler ve Sapanca'ya geleceklerini söylediler. En az 6 kişi olduklarını biliyorum. Eşler ve çocuklarla birlikte oldukça kalabalık olacaklardır.
Yeni uçurtmacı arkadaşlar...
Sapanca Festivali çok güzel geçeceğe benziyor.
Az önce telefon ettiler ve Sapanca'ya geleceklerini söylediler. En az 6 kişi olduklarını biliyorum. Eşler ve çocuklarla birlikte oldukça kalabalık olacaklardır.
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
- Trick Serkan
slm ahmet bey ben muharrem kurt ithalat bizim uçurmanın resmini koymak istedim ama başaramadım artık sen koyarsın tşklerahmetbayar wrote:İzmit / Gölcük'te yeni bir uçurtmacı grup var. Hepsi aynı işyerinde çalışıyorlar ve anladığım kadarıyla öğlen aralarında bile uçurtma uçuruyorlar. Stuter ve foiller üzerine kulüpleşme çabası içnde olduklarını söylemişlerdi.
Muharrem Dönmez
- ahmetbayar
Halit bey,
İzmitteki arkadaşlar muhtemelen hava muhalefetinden dolayı gelmediler.
Evet, kulüpten haberdarlar. Muhtemelen bu uçurtma merakları da bu sayede başladı. Sapanca'ya gelme konusu da forumu takip etmelerinden kaynaklandı. Çünkü beni arayan Uğur Bey, forumda Sapanca festivalini gördüklerini ve gelmek istediklerini söylemişti.
Muharrem Bey (kurt_50),
Size özel mesaj gönderdim ama burdan bir kere daha söyleyim. Malesef foruma resim eklemeyi ben de bilmiyorum. bir kaç defa denedim ama bir türlü beceremedim.
Bildiğim kadarıyla eklemek istediğiniz resmi önce bir şekilde internet ortamına yüklemeniz gerekiyor. Daha sonda img ikonunu kullanarak link vermeniz gerekiyor.
İzmitteki arkadaşlar muhtemelen hava muhalefetinden dolayı gelmediler.
Evet, kulüpten haberdarlar. Muhtemelen bu uçurtma merakları da bu sayede başladı. Sapanca'ya gelme konusu da forumu takip etmelerinden kaynaklandı. Çünkü beni arayan Uğur Bey, forumda Sapanca festivalini gördüklerini ve gelmek istediklerini söylemişti.
Muharrem Bey (kurt_50),
Size özel mesaj gönderdim ama burdan bir kere daha söyleyim. Malesef foruma resim eklemeyi ben de bilmiyorum. bir kaç defa denedim ama bir türlü beceremedim.
Bildiğim kadarıyla eklemek istediğiniz resmi önce bir şekilde internet ortamına yüklemeniz gerekiyor. Daha sonda img ikonunu kullanarak link vermeniz gerekiyor.
-
fergenekon
Güzel bir gün geçirdik. Birde hava güzel olsaydı çok iyi olacaktı. Model helikopterle resim çekmek üzere gelmiştik ancak helikopterin ayarlarını yaptık ve resim çekemeden geri döndük. Dönüş yolundaki kaza nedeniyle TEM otobanında 1 saatten fazla bekledik. İnşallah bir dahaki etkinlikte hep beraber güzel şeyler yaparız.
Fatih Ergenekon
PEMUK-KURUCU ÜYE
PEMUK-KURUCU ÜYE
- ahmetbayar
Halit Bey
Gölcük'deki grupla henüz şahsen tanışmadık. Ama telefonla çok konuştuk. Bildiğim kadarıyla uçurtmalara çok ilgililer. Bana bir çok sorular sordular.
Söylediklerinin ana başlıkları, öğle aralarında bile uçurtmayla vakit geçirdikleri ve kulüpleşme çabası içinde oldukları. İlk fırsatta kendilerine telefon edeceğim. Buraya üye olmalarını ve foruma katılmalarını söyleyeceğim.
Elebaşları Emre Bey ve Uğur Bey.
Toplam 6 kişi olduklarından bahsettiler.
Gölcük'deki grupla henüz şahsen tanışmadık. Ama telefonla çok konuştuk. Bildiğim kadarıyla uçurtmalara çok ilgililer. Bana bir çok sorular sordular.
Söylediklerinin ana başlıkları, öğle aralarında bile uçurtmayla vakit geçirdikleri ve kulüpleşme çabası içinde oldukları. İlk fırsatta kendilerine telefon edeceğim. Buraya üye olmalarını ve foruma katılmalarını söyleyeceğim.
Elebaşları Emre Bey ve Uğur Bey.
-
ahmetozkan
ahmetbayar wrote:Halit Bey
Elebaşları Emre Bey ve Uğur Bey.Toplam 6 kişi olduklarından bahsettiler.
Merhaba,
Pazar Günü gelmek için planlarımızı yaptık ama hava yağmurlu olunca üzülerek planları değiştirmek zorunda kaldık.
Akşama doğru hava güzel olunca Seka Park ta bir nebzede olsa hevesimizi aldık.
http://picasaweb.google.com.tr/uguriler ... urtmaKeyfi
Ahmet Bey' in de bahsettiği gibi bir kaç haftadır gözümüz bu spordan başka bir şey görmez oldu. Sayesinde ilk Kamikazelerimizi ve Thundebird ümüzü aldık. Öğle aralarında rüzgar olursa fırsatı kaçırmıyoruz.
http://picasaweb.google.com.tr/uguriler ... nderbird22
Şimdiki hedefimiz 3-4 kişi toplanıp 5 m2 civarında bir foil almak. Araştırmalara devam ediyoruz.
Hepimiz Ford Otosanda görev yapıyoruz ve burada bir kulüp kurma çabasındayız. Yönetim ile görüşüp düşüncelerimizi aktarmak istiyoruz. Sonucu bir kaç hafta içinde göreceğiz.
Bu arada Seka Park tan bahsetmişken, siz değerli üyelerin İzmit' e gelip Seka Park ta uçurtma uçurmasını tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel, geniş ve rüzgar alabilen bir park. Hem bu vesile ile tanışmış oluruz.
Ahmet'in yazdiklarina 1-2 satir da ben eklemek istiyorum :
Aslinda 6 kisi degil, daha kalabalik bir grup halinde gelecektik.(yaklasik 12 kisi)
Ancak hem hava muhalefeti hem de arkadaslarin cocuklarindaki ve kendilerindeki rahatsizliklar yuzunden ne yazikki ekibi bir araya toplayamadik.
Ancak ogleden sonra saat 4 gibi icimizdeki ucurtma sevdasi dayanilmayacak boyutlara ulasti ve Emre, Ahmet ve ben evlerden disariya firlayarak kendimizi Seka Parka attik.
Senlige katilamasak da en azindan "Kalbimiz sizinle" dercesine saldik ucurtmalarimizi goklere
Inanin en az 10 defa, "Ya, evdekileri bosverip gitsek mi?" dedik ama ne yazikki arkadaslar ancak saat 6 ya kadar izin koparabilmislerdi eslerinden
Isin guzel yani: Seka parkta ucururken Omer diye bir arkadasla tanistik. Onu da "ucurtma ruzgarina" kattik. Kendisi en son dun gece bana "Ben dusundum tasindim Stunt almaya karar verdim" seklinde bir SMS atarak olaya son noktayi koydu. Eger Sapancaya gelebilseydik Omer'i aramiza katamayacaktik. -en azindan bu sekilde avunmaya calisiyoruz -
Unutmadan "ozellikle" Ahmet Bey'e yardimlarindan ve bize sagladigi guzelliklerden dolayi, sizlere de bu forumdan ve paylasiminizdan dolayi tesekkur etmek isterim.
Yakin zamanda -eger yapabilirsek- calistigimiz sirketimizi de arkamiza alip bir ucurtma grubu kuracagiz ve belki de yakin zamanda sizleri biz agirlayacagiz.
Aslinda 6 kisi degil, daha kalabalik bir grup halinde gelecektik.(yaklasik 12 kisi)
Ancak hem hava muhalefeti hem de arkadaslarin cocuklarindaki ve kendilerindeki rahatsizliklar yuzunden ne yazikki ekibi bir araya toplayamadik.
Ancak ogleden sonra saat 4 gibi icimizdeki ucurtma sevdasi dayanilmayacak boyutlara ulasti ve Emre, Ahmet ve ben evlerden disariya firlayarak kendimizi Seka Parka attik.
Senlige katilamasak da en azindan "Kalbimiz sizinle" dercesine saldik ucurtmalarimizi goklere
Inanin en az 10 defa, "Ya, evdekileri bosverip gitsek mi?" dedik ama ne yazikki arkadaslar ancak saat 6 ya kadar izin koparabilmislerdi eslerinden
Isin guzel yani: Seka parkta ucururken Omer diye bir arkadasla tanistik. Onu da "ucurtma ruzgarina" kattik. Kendisi en son dun gece bana "Ben dusundum tasindim Stunt almaya karar verdim" seklinde bir SMS atarak olaya son noktayi koydu. Eger Sapancaya gelebilseydik Omer'i aramiza katamayacaktik. -en azindan bu sekilde avunmaya calisiyoruz -
Unutmadan "ozellikle" Ahmet Bey'e yardimlarindan ve bize sagladigi guzelliklerden dolayi, sizlere de bu forumdan ve paylasiminizdan dolayi tesekkur etmek isterim.
Yakin zamanda -eger yapabilirsek- calistigimiz sirketimizi de arkamiza alip bir ucurtma grubu kuracagiz ve belki de yakin zamanda sizleri biz agirlayacagiz.
--------------------------------
uur
uur
- Halit
- Site Admin
Böyle bir grubun kurulmuş olması gerçekten çok güzel. Biz İzmir'de bir grup oluturmaya çalışırken İzmit'te oluştu.
İzmit -Istanbul çok yakın. Bir hafta sonu ya siz ya biz gelir birlikte uçururuz.
Foiller çok keyifli uçurtmalar ancak bir süre sonra foiller ile yapacaklarınız bitecektir. Kitesurf yapılabilir belki ama o da tamamen farklı bir kulvar..
Çıtalı iki ipliler ile yapabilecekleriz çok daha fazla. Foillerle iki ipli uçurmayı öğrendikten sonra stunt lara geçmek daha eğlenceli olabilir.
Almayı düşündüğünüz 5 m2 lik foil muhtemelen 4 ipli olacaktır ve eğer bugy vb yapmayacaksanız sürekli sizi çekmekten başka bir eğlencesi olmayacaktır.
Oysa sürekli bir arada olabilen bir grup olarak bir stunt takım kurabilir ve TR'nin 2. stunt takımı olabilirsiniz. Firmanız da sponsorluğu kabul ederse takım uçurtmalarınızı almanız kolaylaşır.
Forumda sizleri daha sık görmek dileğiyle
Sevgiler
İzmit -Istanbul çok yakın. Bir hafta sonu ya siz ya biz gelir birlikte uçururuz.
Foiller çok keyifli uçurtmalar ancak bir süre sonra foiller ile yapacaklarınız bitecektir. Kitesurf yapılabilir belki ama o da tamamen farklı bir kulvar..
Çıtalı iki ipliler ile yapabilecekleriz çok daha fazla. Foillerle iki ipli uçurmayı öğrendikten sonra stunt lara geçmek daha eğlenceli olabilir.
Almayı düşündüğünüz 5 m2 lik foil muhtemelen 4 ipli olacaktır ve eğer bugy vb yapmayacaksanız sürekli sizi çekmekten başka bir eğlencesi olmayacaktır.
Oysa sürekli bir arada olabilen bir grup olarak bir stunt takım kurabilir ve TR'nin 2. stunt takımı olabilirsiniz. Firmanız da sponsorluğu kabul ederse takım uçurtmalarınızı almanız kolaylaşır.
Forumda sizleri daha sık görmek dileğiyle
Sevgiler
http://www.ucurtmaplanlari.com
- ahmetbayar
Bu değerli arkadaşların zehirlenmesine biraz katkım oldu. Ama şimdi bakıyorumda dozaj biraz fazla kaçmış galiba. Durum vahim.ugurileri wrote: Ancak ogleden sonra saat 4 gibi icimizdeki ucurtma sevdasi dayanilmayacak boyutlara ulasti ve Emre, Ahmet ve ben evlerden disariya firlayarak kendimizi Seka Parka attik.
.
Tedavi için ne gerekiyorsa yapacağız artık.
-
ahmetozkan