Bu sayfada uzun zamandır bir hareketlilik yok.
Fevzi Bey ve ben bu haftaki buluşmamızda kumaşların Festivale yetişemeyeceği kanaatine vardık.
Moymul Çayırına yeni ve değişik modellerle çıkmaya hazırlanıyorduk. Modellerimizin taslaklarını naylon ve çiçekçi kumaşları ile şekillendirmeye başlama kararı aldık.
Kumaşlar son gün gelse dahi sabaha kadar dikiş makinası başından kalkmamayı göz aldık.
Bu konudaki son gelişme şöyle. Kumaşlar Almanya Hamburg taki satıcıdan satın alındı. Benim arkadaşalarım genellikle Sturtgart'tan gidip geldiği için Stuttgart!a gönderildi. Sipariş bir kerede getirilebilecek gibi değil. O yüzden geldikçe yanlarında getirecekler.
Sanırım Haziran ayı içinde hepsi elimizde olacak. Üzgünüm ama ne yazıkki daha önce getirtmek mümkün olmadı.
Halit bey teşekkürler.
Kumaşlarını alan arkadaşların adları yazılırsa çok iyi olur. Çünkü kumaşların gelmesini eğlenceli hale getirir ve tadını çıkarırız. Ne dersiniz güzel olmaz mı?
Ribstop işinde gelişme var mı?
KAP işi için Pilot 50 model bir flowform yapacağım, kumaşa ihtiyacı var 10 metrekare kadar. Bu boyutun kap için fazla olduğu söyleniyor o yüzden 6-7 metrekare bulsam da razıyım olmadı artık tafetta sağolsun diyeceğim.
Melih ayıp ettin. 6-7m' kumaşın lafı mı olur. Benim flowformu almadın mı? yoksa denedinde işini görmedimi? Önce ona bir bak. Olmadı onu kesip bir pilot yapabilirsin
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org
Ferruh
Emin beyden bu gün alableceğim ancak uçutmaları. Flowformu kesip pilot yapmak mı yok yok hem flowform, hem pilot, hem kapilot istiyorum planlarım hazır, senin flowform'u zaten çok merak ediyorum.
@ Halit;
Gerçekten umutla bekleyiş sayenizde sona erecek. Ama, bir başka güzelliğin kapısı açılmış olacak.
Bundan sonra bol bol yeni model uçurtmaların resimlerini göreceğimize inanıyorum.
Teşekkürler.