Arkadaşlar ben henüz yeniyim Flare için kaç Cm çitalar uygun yazabilir misiniz? Ortalama 75-80 cm falan yüksekliği olsun istiyorum ama diğer citaların boyutları ne olcak bilmiyorum :/ Fled içinde olabilir şimdiden saolun.
Çizimdeki uçurtmanın yüksekliği 1322 yani 132.2 cm . Eğer sen örneğin 80 cm yapmak istiyorsan 80/132.2 =0.605 eder. Yani çizimdeki sayıları 0.605 ile çarparsan 80 cm yüksekliğindeki uçurtmanın ölçülerini bulmuş olursun.
Şu yazıyı incele. Burada 1 metrelik çıta boyunu aşmayan plan var (95 cm.). http://www.ucurtma.web.tr/2009/02/fled-ucurtma/
Aynı yazı içinde daha küçük boyda iki ayrı plan da var. 70 cm. ve 50 cm. boyutlarında.
Haldun, hoşgeldin. Aslında imza bölümü kendi adın ve yaşadığın yeri yazmak, avatarda kendi fotonu ya da uçurtmanın fotosunu koymak için. Şu an imzanda ve avatarında bulunan şahsı hiç tanımıyoruz ve bizim için hiç bir şey ifade etmiyor.
avatardaki ve imzamdaki adam 2pac sevdiğim bir şarkıcıydı* *=şarkıcıydı diyorum çünkü değiştirdim, dediğin daha mantıklı senin dediğin gibi yaptım abi saol