Başda da dediğim gibi sizlerin denemesi lazım, ben 2 iplilere sizin kadar alışık değilim. Usta birisi ilk bikaç saniyede "esniyor mu?" , "dolanıyor mu?" ne varsa hemen anlayacaktır. Eğer işe yararsa dediğim gibi rengi açabiliriz, üzerindeki boya çünkü

Kalınlıkta sonun olacağını sanmam, malzeme aynı olduğ için bunlarda süper ince. Halit beyin spectra iplerini görmüştüm, kaç kio bilmiyorum ama bunalrın birteki 0.7mm de 80kg. 0.3 ü falan var 21 kilo gibi. Sizin 2 iplilerde koparabilene aşkolsun. (gerçi kopar tabi nedne kopmasın)
ben kendi ip setimi hazırladım, neslihanın almanyadan dönüşünü bekliyorum, uçurtma dükkanı kapanmış gittiği yerdeki, diğeri 1 saat mesafede imiş, bu yüzden toysrus dan aldığı 2 delta ile geliyormuş bu gün. Merakla bekliyorum nasıl uçurtmalar acaba.
Fiyat konusunda haklısın adet tabii ki etkliyor ama, internette gereksiz bir yüksek fiyat durumu var aslında, umarım farketmişsinizdir. Şöyle örnek vereyim, "spy cam","miniature cam" diye aratın şeker kübü kadar kameralar var, siyah beyaz, bunları en ucuz satan firma 57 Paund dan satıyor ki 400$ a satan bile var. Karaköyde ithalatcısından (sıkı durun) 15 milyona alıyorum aynı kamerayı. Hasan bey almanyadan bir katalog getirmişti, 4.5metrekare speedfoil 80€, hemde ipleri ile beraber. Bir fuardan almış arkadaşı kataloğu.