İSTANBUL SEANERGY KİTEBOARDİNG SCHOOL KİTEBOARD SPOT

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
Post Reply
Serkan80

İSTANBUL SEANERGY KİTEBOARDİNG SCHOOL KİTEBOARD SPOT

Post by Serkan80 »

Arkadaşlar bu uçurtma merakına kiteboard öğrenmekle başladım uçurtma aşkı gerçekden bambaşka bir şeymiş büyük uçurtmaların gücüne saygı duyduğumdan ötürü istanbul da seanergy beach club bünyesinde derslere başladım ve çok eğlenceli geçiyor daha önce neden başlamamışım diyede kenki kendime soruyorum neyse bu sporu her kese tavsiye ederim facebook daki seanergy kiteboarding grubunada üye olup daha detaylı bilgi alabilisiniz ali hocamın cep numarasıda 0535 209 19 15 burdanda bilgi alabilirsiniz!!!!
Halit
Site Admin

Re: İSTANBUL SEANERGY KİTEBOARDİNG SCHOOL KİTEBOARD SPOT

Post by Halit »

Mümkünse burada bir kaç detay yazabilir misin ?

Bu kurs nerededir ?
Kimler katılabilir ?
Ne tür malzemelere ihtiyaç var ?
Süresi nedir ?
http://www.ucurtmaplanlari.com
Serkan80

Post by Serkan80 »

BAŞLANGIÇ EĞİTİMİ

1.Teori eğitimi; Kite tanımı, emniyet bilgileri, rüzgar tanımı, rüzgar penceresi, küçük kite ile karada pratik eğitime giriş ve pratik.
2.Kara eğitimine devam; Dört ipli kite kurulumu, trapez ile kite kontrolü, kite'ı yere indirip, kaldırma, yerden kite kullanılarak kalkma ve topuklarda ufak kayışlar.
3.Geçiş; Kara eğitiminde pekiştirme ve suya giriş, sudan kite kaldırma, rüzgaraltı ve rüzgarüstü kite kullanılarak suda vücut ile ilerleme(bodydrag), board ile tanışma.
4.Board eğitimine devam: Sudan board ile kalkış, rüzgaraltı board kullanma.
5.Board eğitimine devam: Board ile rüzgaraltı ve rüzgarüstü yol alma, geri dönüşler (jibe).
• Eğitim süresi 10 saat tir eğitim sonunda öğrenciler geldikleri seviyeye göre derecenlendirilerek uluslar arası iko sertifikasına hak kazanırlar ve dünyanın her herhangi bir yerinde kite yapılan spotlarda sorumlu okullar tarafından sertifika görülmek istenebilir güvenlik açısından ve sertifikası olanlarda derecelerini sertifikaları ile beyan ederler artı malzeme kiralarkende sertifika her zaman sorulur onun için sertifikalı kiteboardcu olmak önemlidir
• Eğitim süresince kask ve darbe yeleği öğrenciler tarafından kullanılır
seanergy kiteboard okulundan yukarda yazılanları alıntı yaptım bu ders ucretlerıde hafta ıcı ve hafda sonu olarak 600tl ve 700 tl olarak fiyatlandırılmış.okulda size her türlü malzemeyi veriyorlar sadece sortunuz ve havlunuzla gıtmenız yeterli olucakdır okulun sitesi yapım aşamasındaymış onun için plajın kendi sitesini yazıyorum burdan adres bilgilerine ulaşabilirsiniz ayrıca plaja girerken kiteboard için bilgi almaya geldim derseniz ücret almıyorlar kayıt olursanızda o gün için ücretsiz tesisleri kullanabiliyorsunuz bir daki geliş gidişlerinizdede %20 sporcu indiriminiz var uçurtmayla suyun üstünde özgürce kaymak bambaşka birşey bu sene dünyanın en sevilen sporu seçildi zaten bence özellikle uçurtma aşkı olanlar mutlaka denemeli kiteaşkına her kes denesin:) plaj maslağa 20 dk http://www.seanergytt.com
Serkan80

Post by Serkan80 »

kimler katılabilir sorusunu atlamışım her yaşdan sağlığı yerinde olan ve yüzme bilen herkes katılabilir!!!!!ve herkes ama öyle ama böyle öğrenebilir bu sporda her yaşdan yapan var ortamda süper her kes yardım sever
Post Reply