Kumandalı uçurtmalar

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
mustafa-topcu

Kumandalı uçurtmalar

Post by mustafa-topcu »

İyi günler.
2 haftalık tatilimde mükemmel gösteriler gördüm.Paraşaüte benzer uçurtmalarla kite-sörf gösterileri yapıldı.Pilotlar,denizde oldukça fazla açıldı.Havada taklalar,dönüşler yapıldı.Hatta uçurtma adamı sürükledi.

Daha sonra 2 ipli nasa kullanılmaya başlanıldı.İzlerken çok çektiğini gördüm.Koskoca adamlar tutamıyordu.
Bende kullanacaktım.Yanlarına gittim.Yalnızca eğitim veriyorlarmış.Hatta nasa ile kite-sörf yaptılar.Şaşırdım kaldım.

Ertesi gün 2 ipli parafoilimi yanıma aldım.Upuzun şerit kuyrukla gösteri yaptım.Bazen şov yapcam derken 2 defa yere çaktım :lol: :lol: :lol: .Turistler tarafından çok ilgi gördü diyebilirim.

Diğer gün yanıma mini sled'imi aldım.Şiddetli havaya rağmen stabil ve kuyruksuz uçtu.Birkaç süs ekledim,ipine.Uzaktan,babasının kucağında küçük bir çocuk bakıyordu.Elimle gel işareti verdim.Meğersem turistmiş.Tutması için ipi uzattım.Çocuk utandı :lol:Bana"Thankyou"diyerek uzaklaştılar.Güzel uçurtma dediler(İngilizcede)

Anılarıma güzel birkaç gün olarak eklendi.
MUSTAFA TOPCU____________________________________

Image ucurtmalar.wordpress.com
Post Reply