Fevzi abi sizin orayı bilmiyorum ama bunu burada her uçurduğumda kesin birilerinden dayak yerim gibi geliyor. Neyse bizde herşey sanat için pankartı taşırız yanımızda.
Birde bizim ödevler hep kuçucuk, falan oluyor. Neden bunları vermiyorsunuz ki. Yaşımız mı tutmuyor. Eray ve Halit abilerim.
Resim çok orjinal fevzi abi, senin elinde daha fazla değer kazanacağı kesin. Siyah zemin üzerine sadece beyaz çalışacaksınız sanırım. Hayran kaldım.
Şimdiden kolay gelsin.
Saygılar.
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com
Fevzi ,
Çok güzel olur. Poster Uçurtma da olabilir veya Edo
Çok estetik bir fotoğraf.
Galiba herkes benzer durumda. Gördüğünüz her grafiği fotoğrafı uçurtmaya nasıl uygularım diye düşünüyoruz. Benim çizdiğim deltadaki siyah yüzleri geçen hafta gittiğim kitap fuarında görmüştüm. Diğer desenleri de ben ilave ettim.
yigitkahraman wrote:Birde bizim ödevler hep kuçucuk, falan oluyor. Neden bunları vermiyorsunuz ki. Yaşımız mı tutmuyor. Eray ve Halit abilerim.
Yiğit bunu sana ödev olarak veriyorum. Koyu renk zemin üzerine aynı rengin 2 farklı tonu olarak düşünmüştüm. Zaten benim yapma şansım kalmadı. Hanım gördü ve fırçayı yedik. email adresini gönder acad dosyasını hemen göndereyim.
Aşağıda della portaya uygulanmış örneklerini buldum. Halit bey'in dediği gibi poster uçurtmayada olabilir.
Son bir kaç ayda gerçek hayattaki ödev ve sorumluluklarda da artış var. Bakalım sonum ne olacak ?
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com