Altan wrote:Fotolar çok güzel. Yine etkili bir mekan bulmuşsun. Fakat fluluk sorunu yine var. Fotoğraf makinan nedir? Gündüz bol ışık varken çekmişsin, iso ayarını daha yüksek seviyeye alabilirsin. Böylece net çıkar diye tahmin ediyorum.
Aizona mı var sırada?
Resimlerdeki flu luktan bende memnun değilim. Kamera ricoh cx3. ıso ayarını yükseltmek ve enstanteneyi hızlandırma konusunda diğer arkadaşlar da görüş belirtti.
Pazar günü bir aksilik olmazsa Aizonai var sırada.
Altan wrote:Eğer bu projemiz başarılı olursa bu fotoğraflardan ciddi bir kitap oluşturabiliriz. (şaka yapmıyorum.)
"Uçurtmadan Türkiye" başlığı bile satmaya yeter.
KAP bölümü altında Uçurtmadan Türkiye yeni bir başlık olabilir. Daha önce çekilmiş fotoğraflar da bu başlık altında toplanabilir. Örneğin Zahit'in güzel Mardin fotoğrafları vardı.
Altan,
Biz de gidip şu Ayosofyayı , Kız Kulesini çekelim artık.
Uçurtmadan Türkiye Konulu bir sergi de düşünülebilir.
Bende fotograf ve video ile katılacagım. 23.Agustos-2 Eylül 2012 tarihlerinde , Çanakkale/Gökçeada'ya kampa gidiyorum. Gökçeada'da devamlı rüzgar varmış, Sörf ve wind sörf için ,Alaçatıya rakip olacak kadar , bol rüzgarlı olduklarını söylediler. İki ipliler , Ka Pilotlar, Altıgen ve Deltalar için idealmiş. Uygun alan bulursam , Martı Uçurtma Kulübü flaması altında gösteri yapmayı düşünüyorum. Yunanistan'dan adaya sörf ve uçurtma uçurtmaya geliyorlarmış. Gidince görecegim. Saygılarımla.
ekrem wrote:Bende fotograf ve video ile katılacagım. 23.Agustos-2 Eylül 2012 tarihlerinde , Çanakkale/Gökçeada'ya kampa gidiyorum. Gökçeada'da devamlı rüzgar varmış, Sörf ve wind sörf için ,Alaçatıya rakip olacak kadar , bol rüzgarlı olduklarını söylediler. İki ipliler , Ka Pilotlar, Altıgen ve Deltalar için idealmiş. Uygun alan bulursam , Martı Uçurtma Kulübü flaması altında gösteri yapmayı düşünüyorum. Yunanistan'dan adaya sörf ve uçurtma uçurtmaya geliyorlarmış. Gidince görecegim. Saygılarımla.
Çanakkale ve Gökçeada civarında en büyük sorun aşırı rüzgar. Bol bol çıta kırarsınız. Rüzgardan göz açılmıyor ancak arada uygun havalar da olabilir. Uçurtmalarınızla çok dikkar çekeceğiniz kesin. Fotoğrafları bekliyoruz.
Babalı köyünü daha önce forumda tavsiye etmiştim. (Bknz ilgili bölüm ) Bu yıl ilk kez gidebildiğimiz yerden birkaç fotoğraf. Buranın hiç fırtınasız olduğunu hatırlamıyorum ama bu kez rüzgar mükemmeldi.
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com