Page 1 of 1

12 Ağustos Yeşilköy

Posted: Mon Aug 06, 2007 10:11 am
by zahitmungan
Genelikle açtığım konularda geliyorum yeşilköye :D

Bu pazar yeşilköyde görüşmek dileğiyle
Umarım Ferruh abide bu hafta gelir onuda görmüş oluruz.

Posted: Sat Aug 11, 2007 12:10 pm
by zahitmungan
Pazar günü görüşmek dileğiyle.

pazara yeşil köy

Posted: Sat Aug 11, 2007 6:55 pm
by Halil
Zahit,

Bu pazar Ferruh Samsun da olacak,
sanırım 2 haftada Karadeniz de tatil yapacak.

Posted: Sat Aug 11, 2007 8:49 pm
by zahitmungan
Mardin'e gitmeden görürüm sizi inşallah.

Posted: Sat Aug 11, 2007 9:04 pm
by karagoz528
İnşallah Görürsün zahit Abi.Ben Kesinlikle Kimseyi Göremicem sanırsam.Ama istanbuldaki Halit Altan ve Levent Abileri Belki Görebilirim :) inş

Posted: Sun Aug 12, 2007 12:30 am
by abdullah
Karagöz528 kimsin nerden katılıyorsun? İmza bölümüne bunları yaz....

Posted: Sun Aug 12, 2007 11:21 am
by zahitmungan
15:50 yeşilköydeyim.

Posted: Sun Aug 12, 2007 9:02 pm
by Trick Serkan
Tatil nedenniyle yine yoktum . Pardon zahit .

Posted: Sun Aug 12, 2007 10:12 pm
by Altan
Hafta sonu İstanbul dışında olduğum için gelemedim. Zahit'ten başka gelen yok muydu? Zahit sen bir şeyler uçurabildin mi?

Posted: Mon Aug 13, 2007 1:23 am
by hasanbaba
Altan bey, geçen haftaki etkinlik fotoğraflarınızdan sonra bu hafta büyük bir merakla saat 15:30 gibi Fenerönü'ne geldim. Hava sıcak, ortalık çok kalabalık ve rüzgar da var ile yok arasıydı. Çoluk çocuk ve hatta çok iyi olacak diye Küçükyalı'dan bacanakla ailesini de almıştım arabayla ama gün hiçde umduğum gibi geçmedi maalesef. Zahit kardeşimle tanıştık. O da söylediği saatlerde gelmiş bir uçurtma uçurmaya çalışıyordu ama rüzgar olmadığından bugün uçurtma olayının pek keyfi yoktu. Saat 19:00 gibi Fenerönü'nden biz de ayrıldık Zahit'de ayrıldı.
Bende bir Prism Jazz birde tek ipli Prism Diamond vardı ikiside uçmadı. Zahit'le biraz sohbet ettik sonra gelen giden olmayınca rüzgar da yok oradan ayrıldık. :(

Posted: Mon Aug 13, 2007 1:51 am
by hasanbaba
Aslında bugün hem sizlerle tanışmak ve hem de yeni bir iki ipli almayı düşünüyorum, bu konuda söyleşmek istemiştim. Prism Quantum veya Hypnotist yada bir E2 almayı düşünüyorum. Bu uçurtmaları uçuran arkadaşlar bana fikir verirlerse sevinirim. Bir süredir Prism'in başlangıç seviye uçurtması Jazz modelini uçuruyorum. Şimdi kanat genişliği daha fazla olan yeni bir uçurtma alarak trick çalışmak istiyorum. Yanlız şöyle bir handicap var, benim uçurtma uçurduğum yerde rüzgar sıkıntısı yok fakat rüzgar değişken ve alan çok geniş değil açık alanın hemen etrafında ağaç sayılmayacak boyda aralıklarla dikilmiş fidanlar var. Yani çok uzun ip kullanamam. Bu konuda benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca uçurtmayı internet üzerinden e.bay'den almayı düşünüyorum. Bulduğum fiyatları sonra sizinle paylaşırım, değerlendiririz.

Bugün'ün karı Zahit'le tanışmak, Fenerönü'ne nasıl gidileceğini öğrenmek ve rüzgar olmadan uçurtmanın uçurabilmesi için taban kuvvetinin iyi olması gerektiğini öğrenmek oldu. :)

Posted: Mon Aug 13, 2007 11:00 am
by Altan
Karşılaşamadığımıza üzüldüm. Sanırım bu hafta herkesin bir işi vardı.

Alanınız kısıtlı ise trick uçurtmalar ve kısa ip iyi olabilir. Bu konuda en iyi tavsiyeleri Erol ve Ferruh verebilir. Ayrıca bize katıldığınızda uçurtmaları dener bakarsınız. Umarım haftaya güzel bir etkinlik yaparız.

Posted: Mon Aug 13, 2007 8:03 pm
by zahitmungan
Hiç kimse gelmedi 19:00 saatine kadar bekledim ne gelen var ne giden hasan abiyle tanıştık ve ayrıldık umarım bu hafta güzel bir etkinlik olur..

Posted: Mon Aug 13, 2007 10:10 pm
by Trick Serkan
Elim uçurtmaya değmiyeli 3 hafta oldu nerdeyse unuttum artık . :lol:

Bu hafta sonu etkinlik olursa ve müsait olursa gelmek isterim . Artık uçmak istiyorum .