Rhombus GO! 2.4 Ürün İncelemesi
- M. Rafet ÖZALP
- M. Rafet ÖZALP
GO! 2.4 Model dört ipli uçurtmamı Samsun'da uçurdum.

İncesu sahilinde uçurduğum uçurtmamın diğer görüntülerini
http://www.resimgalerisi.net/rafet/konu.php?kid=215
bu adreste görebilirsiniz. Videoyu hazırlıyorum. Bittiğinde aynı adrese koyacağım.

İncesu sahilinde uçurduğum uçurtmamın diğer görüntülerini
http://www.resimgalerisi.net/rafet/konu.php?kid=215
bu adreste görebilirsiniz. Videoyu hazırlıyorum. Bittiğinde aynı adrese koyacağım.
- Trick Serkan
- M. Rafet ÖZALP
- Trick Serkan
-
karagoz528
Rafet abi Çok Güzel Elinize Sağlık.Serkan abi bende senle aynı düşüncedeyim
Gökhan Karagöz...
İlk 2 ipli uçurtma serüvenim
http://www.ucurtmakulubu.com/forum/viewtopic.php?t=811
- Trick Serkan
Gökhan uçurtma çok güzel fakat o uçurtmanın çekiş gücü gayet fazladır ve gayet tehlikelidir eğer işi tam bilmiyorsan . Zamanla öğreneceksin . 12 yaşındasın 14 yaşına gelince bu işi tam öğrenmiş ve gücün de yerine oturmuş olacaksın ondan sonra bu uçurtma için uygun olursun . Şimdilik bence sen iki iplileri öğrenmeye bak daha sonra büyük foillere geçersin .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
-
karagoz528
tamam serkan abi.ben o zaman şimdiden gidip biraz kum torbası patlatıyım 
14 den başlaması bence biraz kötü.ama birazda doğru.düşünsenize 10 yaşındaki bir çocuk snapshot uçuruyo.5 m havalanıyo snapshot sonrada çocuk arkadasından havalanıyor.çok garip olurdu bende
14 den başlaması bence biraz kötü.ama birazda doğru.düşünsenize 10 yaşındaki bir çocuk snapshot uçuruyo.5 m havalanıyo snapshot sonrada çocuk arkadasından havalanıyor.çok garip olurdu bende
Gökhan Karagöz...
- Trick Serkan
Aslında çok doğru bişey . Çünkü yaş ilerledikçe biraz daha bilincin artıyor ve bu şekilde yapmamamn gerekenleri öğreniyorsun . Bu yaşta daha öğrenmen gerekn çok şey var . Ama yaşın tutunca tam anlamıyla başlarsan bu işe kısa zamand iyi olabilirsin . Çünkü bu uçurtmalar tehlikeli şeyler . o yüzden hep çok dikkatli olmak gerekiyor .
Rüzgarı Bol Adam .
- M. Rafet ÖZALP
@Karagöz528; Ben Trick Serkanın uyarılarına kulak vermeni tavsiye ederim. Seninde haklı olduğun noktalar var.
Şu an uçurtma eğitimi veren var mı? Şöyle bir etrafına bak.
En büyük okul Martı Uçurtma Kulübüne ait bu forumdur. Kulübün sanal kitabı dışında bu sene arkadaşlarımızın katkılarıyla Hürriyet Gazetesi bir ek verdi. Seninde temin ettiğini ve sitemizi oradan öğrendiğini biliyorum. Başka ne var?
Ben biraz daha şanslıyım ve bu konuda 2 ayrı ilde 4 okulda bu konuda öğretmenlik yapıyorum. Bilmediklerimi buradan arkadaşlardan öğreniyorum.
Biliyormusun ben daha büyük uçurtmayla yani Paraglider ile 400 metrede uçuyorum. Ama onun eğitim düzeyi bile şu ortamdan daha yüksek ve sorunsuz değil.
Şu an uçurtma eğitimi veren var mı? Şöyle bir etrafına bak.
En büyük okul Martı Uçurtma Kulübüne ait bu forumdur. Kulübün sanal kitabı dışında bu sene arkadaşlarımızın katkılarıyla Hürriyet Gazetesi bir ek verdi. Seninde temin ettiğini ve sitemizi oradan öğrendiğini biliyorum. Başka ne var?
Ben biraz daha şanslıyım ve bu konuda 2 ayrı ilde 4 okulda bu konuda öğretmenlik yapıyorum. Bilmediklerimi buradan arkadaşlardan öğreniyorum.
Biliyormusun ben daha büyük uçurtmayla yani Paraglider ile 400 metrede uçuyorum. Ama onun eğitim düzeyi bile şu ortamdan daha yüksek ve sorunsuz değil.
- Trick Serkan
Gökhan
Hocam çok haklı . Dikkat ettiysen bu konunun biraz yukarısında bazı güvenlik bilgileri yer alıyor . Ayrıca forumu gezersende benim yazdığım ve başka kullanıcıların yazdığı güvenlik bilgileri vardır . Onları çok dikkatli okuman lazım . Yeniden tekrarlıyorum . Bunlar çok tehlikeli şeyler . Bir örnek veriyim sana . Almanya bir adam parkda uçarken rüzgar kuvvetleniyor ve adam kontrolu kaybedip birini öldürüyor ve bundan dolayı almanyada her yerde uçmak yasaktır . O yüzden burada biz güvenliğe çok önem veririz . Sana gelen uçurtmada vardır . Güvenlik prosedürü kağıdı . Benim imza yazım bölümünde bile vardır . Güvenlik . Zamanında bende çok hata yaptım ama sonra yardımlarla öğrendim artık çok dikkat ediyorum . Çünkü bu bir eğlence işi bunu zehir etmek istemeyiz .
Hocam çok haklı . Dikkat ettiysen bu konunun biraz yukarısında bazı güvenlik bilgileri yer alıyor . Ayrıca forumu gezersende benim yazdığım ve başka kullanıcıların yazdığı güvenlik bilgileri vardır . Onları çok dikkatli okuman lazım . Yeniden tekrarlıyorum . Bunlar çok tehlikeli şeyler . Bir örnek veriyim sana . Almanya bir adam parkda uçarken rüzgar kuvvetleniyor ve adam kontrolu kaybedip birini öldürüyor ve bundan dolayı almanyada her yerde uçmak yasaktır . O yüzden burada biz güvenliğe çok önem veririz . Sana gelen uçurtmada vardır . Güvenlik prosedürü kağıdı . Benim imza yazım bölümünde bile vardır . Güvenlik . Zamanında bende çok hata yaptım ama sonra yardımlarla öğrendim artık çok dikkat ediyorum . Çünkü bu bir eğlence işi bunu zehir etmek istemeyiz .
Rüzgarı Bol Adam .