Gökhan'cım, foruma çok hızlı bir giriş yaptın. Hemen her konu başlığında seni görmek mümkün.
Madem tavsiye istiyorsun ben sana tavsiyemi söyleyim.
Tek ipli stabil uçan en güzel uçurtma bence DC dir. Ama gördüğüm kadarıyla sende bir tane var. Bulabilirsen onun kumaş olanını al derim. Ama nerden bulabileceğini bilmiyorum.
Diğer arkadaşlar belki biliyordur.
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
ahmetbayar wrote:Gökhan'cım, foruma çok hızlı bir giriş yaptın. Hemen her konu başlığında seni görmek mümkün.
Teşekkürler
Tavsiyen için teşekkürler ama herkes bir konuyu görsün herkes bir tavsiye etsin sonra sizler yorumlarınızla tavsiye edilen uçurtmalara bakın beğenin bir anket yapalım seçelim daha güzel olmazmı ?
Yaparız serkan abi sorun değil onlarda.bir kulüp üyelerinin bir çoğu bu konuyu görürse hallederiz anketleri falan ... hem diğer ziyaretçi ve benim gibi yeni üyelerede yardımcı olmuş oluruz değil mi ?
Ya arkadaşlar :
-Çoğu kişi bu mesaja bakmış. Ama kimse cevap yazmamış. Hem diğer yeni başlayan hemde ziyaretçilerin işlerine yarıyan bir konu bu. Lütfen bukonuyu biraz düşünün.
Mesela :
Bir ziyaretçi veya yenibir üye büssürü uçurtma var.hepsine tek tek bakıcağına buradan öğrense daha iyi olur.İstiyorsada Tüm Uçurtmaların Planlarına bakarlar.İstiyorsalar Yaparlar...
Gökhan zaten sana bir tane plan verilmiş ve tavsiye edilmiş . Zaten buraya bakan ziyaretçiler eğer meraklıysalar zten plan bölümne bakıp istediklerini yapıyorlar . Yani en çok tavsiye edilen uçurtma budur diyip zorlamak olmaz . Onun yerine meraklı kişi planlar bölümüe bakılırsa her türlü şey var . Baktı ki zor geçer diğerine bakar . Hepsini sırayla dener veya . o yüzden zorlamak bence doğru olmaz .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .