Slm arkadaslar. Bir akıl verebilirmisiniz bana. Ben yazın ilk defa kumaş bir 4 ipli yaptım. Hatta yaptıgım ilk kumas uçurtma. Neyse benim ucurtma biraz toplama oldu tabi, malzeme yoklu işte. O da iyi uçtu ama cıtalar Aluminyum olunca bükülüp kırıldı sonunda. Şimdi bir uçurtma yapmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. Sizce kolay olurmu. yapmak istediğim speed ucurtma.
http://home.hetnet.nl/%7Esieger001/frea ... nen_e.html
daha once yaptıgımda "Sledmatiste C3 "
http://w1.neuronnexion.com/~dferment/uksledma.htm
işte boyle.
Yardım Edebilirmisiniz??
Yardım Edebilirmisiniz??
Last edited by uçacakmı on Sun Sep 09, 2007 8:53 pm, edited 1 time in total.
Öncelikle Hoşgeldiniz ve ilk uçurtmanızı 4 ipli yapacak kadar da cesur olduğunuz için tebrikler. Ama sizi karşılar karşılamaz ne yazık ki uyarmak zorunda kalacağım. Bu forum, internet lehçesi denen hızlı yazım alışkanlığı sonucunda oluşmuş, kötü Türkçe'yi tasvip etmemektedir, ve bu şekilde yazılan mesajları da uyarmak şeklinde bir gelenek oluşmuştur. Benim 4 ipli uçurtmalar hakkında bir deneyimim yok, deneyimli arkadaşlar mesajınızı gördüğü zaman en güzel yorumları getirecektir. Fakat bundan sonraki mesajlarınızda Türkçe yazım kurallarına özen gösterirseniz hem yazınız çok daha kolay okunur hale gelecektir, hem de forumumuzda Türkçe'mize gösterdiğimiz özenin devamı sağlanabilmiş olacaktır. Bu keyifli uğraşa hoşgeldiniz, umarım bu başlangıcınız uzun süren bir serüven halini alsın.
- Trick Serkan
- Altan
- Site Admin
Foruma hoşgeldiniz. Önce yazılanları biraz incelemenizi tavsiye edeceğim. İlk uygulamalar için daha kolay örnekler seçmenizde fayda var. 4 ipli uçurtmaları uçurmak kolay değildir. Daha önce 4 ipli uçurtmadıysanız, yaptığınız uçurtmanın sorunlarını anlamanız pek mümkün olmayacaktır.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- Trick Serkan