omu havacılık kulubu

Uçurtma etkinlik duyuruları, etkinliklerin fotoğrafları ve yorumları.
uçacakmı

Post by uçacakmı »

Açıkcası güzel bir çalışma olur dediğiniz gibi.

Afişe gelince martı uçurtma kulubunun logosunu koyacağım hazırlamıs olduğum afişe. Ve arkadaşlar sizin dediğiniz gibi bir afiş daha hazırlarım ama bizim okulda bu işlerle ilgilenen cok fazla insan yok ben onları çekmeye calısıyorum bundan dolayıda birazdaha gösterişli modelleri koymak istedim.Ama dediklerinize uygun bir çalışmada yaparım.
uçacakmı

Post by uçacakmı »

Bugün meteorolojiden 24 kasımla ilgili bilgi aldım ve geçmiş 3 sene hiç yağış olmamış. Ama ondan önce bir sene yağmış bir sene yağmamış. Bu bilgiler 2000 yılından bu yana olanlar. Bu sene olmama ihtimali bence yüksek.Rüzgar hızları ise 1,6 ile 6,4 M/sn arasında değişmiş ama ortalama olarak 4-5 m/sn arasında.

Birde afiş hakkında Rafet hocam dışında yorum yapan olmamış.Bu olmuş bişey söylemeye gerek yok anlamınamı geliyor :)
abdullah

Post by abdullah »

Çok özür dileyerek ,naçizane benim fikrim beğenmedim.Afiş sanki boğulmuş gibi ,yazılar çok geri planda kalmış.
uçurtmayı vurmasınlar
Musty

Güzel Olur

Post by Musty »

Gerçekten çok güzel olur.

Bunun Samsundaki faliyetler için bir başlangıç olacağına ve bunun gibi bir çok etkinlik düzenleneceğine gerçekten inanıyorum elimden gelen bütün yardımı yapmaya hazırım.

Model uçak fikrinede ayrıca destek veriyorum Rafet hocam gerçekten çok zevkli insana haz veren bir hobi fakat gerekli bilgi ve metaryal olmadığı için insanlar için zor görünen bir hobi bu faliyetin çok ii geçeceğine inanıyorum.
uçacakmı

Post by uçacakmı »

Adınız sanırım mustafa. Vallaha yardımlarınızla devamlı bişey olacaktır bu şenlik.Çok teşekkür ederim.
Post Reply