Martı Uçurtma Bayrağı
- zahitmungan
Martı Uçurtma Bayrağı
Mardin için, Martı uçurtma bayrağı gerekecek. Yavaş yavaş mardin'de martı uçurtma kulübünü geliştirelim. Etkinlik yaptığımız zaman koyarız. Şapka ve tişörtler bir zamanlar çıkarılacaktı. Ne oldu.
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
www.zahitmungan.com
- zahitmungan
İşte, benim demek istediğim bayrak bu.

http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com
www.zahitmungan.com
- ahmetbayar
Zahit, "Mardin için, Martı uçurtma bayrağı gerekecek" demek istiyor galiba.
Zahitciğim imkanlarının kısıtlı olduğu belli. İstersen kendini çok üzme. Boşver, bayrak da olmayıversin. Sen şimdilik Mardin'de sadece uçurtma uçursan yeterli olur diye düşünüyorum.
Neticede bu kulüpteki herkes bu işle hobi olarak ilgileniyor. Sana bayrak veya diğer bazı materyalleri temin etmek herkes için zor.
Kaldıki forumdaki büyükler ellerinden geldiğince sana yardımcı oluyorlar zaten. Bana sorarsan bayrak şimdilik dursun derim.
Selamlar..
Zahitciğim imkanlarının kısıtlı olduğu belli. İstersen kendini çok üzme. Boşver, bayrak da olmayıversin. Sen şimdilik Mardin'de sadece uçurtma uçursan yeterli olur diye düşünüyorum.
Neticede bu kulüpteki herkes bu işle hobi olarak ilgileniyor. Sana bayrak veya diğer bazı materyalleri temin etmek herkes için zor.
Kaldıki forumdaki büyükler ellerinden geldiğince sana yardımcı oluyorlar zaten. Bana sorarsan bayrak şimdilik dursun derim.
Selamlar..
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
- Trick Serkan