21 Aralık Cuma Yeşilköy
- Trick Serkan
21 Aralık Cuma Yeşilköy
Haftasonu gidemediğimiz etkinliklerin kabarmasından dolayı hafta içine bir etkinlik yapmak istedim . Ben , Levent abi ve babam ile orada olacağız. Gelmek isteyenlere duyurulur.
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
- Trick Serkan
Saat 2 gibi alanda idik . Başta biraz İlly i uçurtduktan sonra rüzgarın artması ile Trion a geçtim birazda onunla vakit geçirdikten sonra tek iplilere geçiş yapmak en doğrusu siye düşündük ve Küçük yarasayı açtık . O havada süzülürken levent iki adet genkisini açtı ve arkadan bir de DC havalandırdık . Bu arada rüzgar az şiddette gidip gelirken bizde küçük iki iplilerimizle zaman geçirdik . Havanın aşırı soğuk olması ve rüzgar sebebi ile beraberinde gelen üşüme (veya donma diyebiliriz) ile günü sonlardındık . Üşüsekte donsakda çok güzel bir gündü . 3 kişilik dev kadro ile kısa günün etkinliğide iyi geçmiş oldu . Pazar günü görüşmek üzere.Eğer pazar gidilirse tavsiyem çok kalın giyinmek olur.
Resimler şu anda bilgisayarımda olan bir hatadan dolayı yüklenemiyor ama en kısa zamanda yüklemek üzere.
Resimler şu anda bilgisayarımda olan bir hatadan dolayı yüklenemiyor ama en kısa zamanda yüklemek üzere.
Rüzgarı Bol Adam .