Geçtiğimiz günlerde Anzak günü kutalndı . Çanakkale savaşına girmiş olan herkes bu günde bütün dünya tarafından anıldı . Avustralya ve Yeni Zellandalılar Gelibolu ya gelerek şehitlerini andılar .
Prism in forumuna bakarken gözüme ANZAC DAY MESSAGE diye bir konu takıldı . Okuduktan sonra savaşın ve kin 'in bittiğini yerini arkadaşlığa ve dostluğa bıraktığını anladım . Bunu arkasında oraya bir yazıda benim yazmam gerektiğini düşündüm . Onların yazdığı gibi barış ,sevgi ve dostluk dolu bir mesajda ben yazdım . Avustralyalılar ve Yeni Zellandalılar için ne kadar anlamlı bir gün ise bu aynı günde bizimde onların yanında olduğumuzu bilmelerini istedim . Ve yazımı Atatürk 'ün burada ölen Anzak askerlerinin annelerine söylediği güzel sözle bitirdim . Bu memleketin topraklarında canlarını verenler Mehmetçikle yanyana yatmaktadırla ve onlar da bizim evlatlarımız olmuşlardır .
http://www.prismkites.com/cgi-bin/YaBB. ... 1209078761
Dünyayı savaşarak mahvetmeyelim dostluk sevgi içinde bir bütün halinde yaşayalım .
Anzak Günü
- Trick Serkan
Anzak Günü
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
- Trick Serkan
Teşekkür Ederim . Bir ulusun tarihini değiştiren bir olaya ve ülke topraklarımız içerisinde olduğu için zaten o insanlarla bir bağ var aramızda bende bu şekilde onların yanında olduğumuzu ve onlar için anlamlı olan günün bizim içinde anlamlı olduğunu anlatmak istedim .
Rüzgarı Bol Adam .
- ahmetbayar
- Trick Serkan