RAVE
- Halit
- Site Admin
AutoCAD olarak yok. İsteyen olursa herhangi bir kağıt üzerine çizip kopyasını gönderebilirim.
Yapmadan önce şunları düşünmek lazım.
- Bizim yaptığımız iki ipliler ( belki benimkiler öyle ) orjinali performansında olmuyor.
- Malzeme vb maliyetlerine de baktığınızda satın almak daha ekonomik. Hiç olmazsa ipiyle çantasıyla vb orjinal bir uçurtmanız oluyor.
- Kullanacağınız malzemeler zaten ithal ve çok fazla sayıda değişik malzeme var.
Doğrusu önermiyorum ama isteyen olursa kalıbını gönderirim.
Önermediğim halde ben neden yapıyorum ?
Bu benim yaptığım 3. Rave. İlkinin kumaşı çok yıpranmıştı. Malzemelerini kullanarak yenilemek istedim. Sonra aynı desenle bir tane daha yapıp arkasına bağlamak fikri çıktı. Sonra bunlardan biri çalındı . vb vb
Yapmadan önce şunları düşünmek lazım.
- Bizim yaptığımız iki ipliler ( belki benimkiler öyle ) orjinali performansında olmuyor.
- Malzeme vb maliyetlerine de baktığınızda satın almak daha ekonomik. Hiç olmazsa ipiyle çantasıyla vb orjinal bir uçurtmanız oluyor.
- Kullanacağınız malzemeler zaten ithal ve çok fazla sayıda değişik malzeme var.
Doğrusu önermiyorum ama isteyen olursa kalıbını gönderirim.
Önermediğim halde ben neden yapıyorum ?
Bu benim yaptığım 3. Rave. İlkinin kumaşı çok yıpranmıştı. Malzemelerini kullanarak yenilemek istedim. Sonra aynı desenle bir tane daha yapıp arkasına bağlamak fikri çıktı. Sonra bunlardan biri çalındı . vb vb
http://www.ucurtmaplanlari.com
- ahmetbayar
- Trick Serkan
Süper olmuş . Ayrıca orhanlıdayken ben Rave replikalara trick yaptırmaya çalışmıştım . Gerçeğinden tek farkı ipi az daha fazla itmek olmuştu yani uçuşu ve trick yapabilme kapasitedi gerçekten yüksek . Halit bey ellerinize sağlık .
Bu modelde özel bir güvenlik koruması varmı acaba (çalınmaya , gasp vb şeylere karşı )
Bu modelde özel bir güvenlik koruması varmı acaba (çalınmaya , gasp vb şeylere karşı )
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .