Ben sleeving icin once buradan ozel denen iplerden aldim. Daha sonra NPW'yi yapmak icin dakron aldim. Aralarinda pek bir fark goremedim. NPWnin ucus iplerini dakron ile sleeve ettim ve daha bir sorun yasamadim. Pek anlamadim aslinda ipin nasil sleeving'ini kestigini ve daha sonra kendisini kestigini. Dugum yerinde mi olmus bu? Bir de sleeve ettigin ip ve sleeving icin kullandigin dakron'un guclerini soyler misin? Bir de ben genelde spectra'nin cevresinde cok bol durmayacak bir sleeve tercih ediyorum. Mesela 300lbs iplerin ucuna 200lbs dakron, 200lbs spectra'nin ucuna da 100 lbs dakron sleeving koydum. Bir ara resimleyip koyarim buraya resimleri..sleeving ile ilgili yardıma ihtiyacım var, dakron ile denediğimde hiçbir işe yaramadı, dakronu içerden kesmiş sonra kendisini kesmiş ip. Halit bey sleeving için özel ipler olduğunu söyledi ama o ipide yurt dışından getirtmeyip muadilini bulmak lazım. Statik dağcı iplerinin dışındaki kaplama olabilir mi? Sleeving ile ilgili bir topic açıp herkes bildiğini yazarsa, hele bir de resimli olursa sevinirim.
Toros