meraba
- abdurrahmanseven
meraba
arkadaşlar ben sitenizi aylardır izliyorum.sonunda üye oldum.bende bir uçurtma hastasıyım.birsürü uçurtmam var.ama tabi kumaş değiller.ben kütahyada oturuyorum.Fevzi beyide tanıyorum.ben önümüzdeki ay tavşanlıda yapılacak olan Uçurtma şenliği için yeni tasarımlarım var.Çizip koysam yardımcı olur mu sunuz?Ayrıca ben yeni tasarımı (tafeta)polyester kumaşından yapmak istiyorum. 
Abdurrahman SEVEN
Re: meraba
Abdurrahman bey,
Aramıza hoş geldiniz, Fevzi beye yakınsınız bizimde elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğimizden şüpheniz olmasın. Tafeta kumaş için aradığınız renkleri söyleyin en kısa sürede Ankara'dan kargoya vereyim.
Aramıza hoş geldiniz, Fevzi beye yakınsınız bizimde elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğimizden şüpheniz olmasın. Tafeta kumaş için aradığınız renkleri söyleyin en kısa sürede Ankara'dan kargoya vereyim.
Halil Bayülker/Ankara
- abdurrahmanseven
ilginizden dolayı teşekkürler.aslında ben burdan temin edebilirim.ayrıca ben özel başarı ilköğretim okulunda okuyorum.bizim meşhur moymul çayırında yapılan uçurtma şenliklerimiz vardır.Fevzi bey onlara katılır. 
Abdurrahman SEVEN
- zahitmungan
Abdurrahman bey forum hoş geldin.
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
- abdurrahmanseven
altan bey sanırım sketch-up ile siz ilgileniyorsunuz.benim yapmak istediğim model aşağıda ki gibi.siz sketch-upta ölçülerini ve kendisini çizip e-mailime yollarmısınız?

Abdurrahman SEVEN
- Altan
- Site Admin
Abdurrahman, başkaları için plan çizimi yapmıyorum. Bu yazılımı kullandırmak ve tasarım konusunda gelişme sağlamak amacıyla sitemde yazılımı öğreten filmler yayınladım. Bu filmleri izleyerek kısa sürede çizim yapabilir ve kendi planını çizebilirsin.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- abdurrahmanseven
- abdurrahmanseven
arkadaşlar ben bunu tafeta dan yapacğım 4 renk alacağım.Çıtalar hazır
1-130 cm
1-70 cm
1-50 cm
1-30 cm
2-40 cm
uygun mu??
1-130 cm
1-70 cm
1-50 cm
1-30 cm
2-40 cm
uygun mu??
Abdurrahman SEVEN
- abdurrahmanseven
ya abiler ben ölçüleri ve renkleri söylesem bana tafeta kumaş temin edebilecek varmı?Benim bitti de.Ayrıca şöyle güzel ihtişamlı büyük bir uçurtma yapmak istiyorum.Dikiş gayet iyi bilirim.Malzeme sorunu da yok (tafeta dışında) sizin önerileriniz nelerdir.Ayrıca önereceğiniz uçurtmanın planını gönderebilirseniz minnettar kalırım...
Abdurrahman SEVEN
- mustafa-topcu