Silinebilir
Silinebilir
Silinebilir
Last edited by taytaylan on Tue Nov 11, 2014 7:29 pm, edited 1 time in total.
Taylan Nice
Re: Anadolu yakasında 4m foil uçurabileceğim yer?
Caddebostan'da oturuyorsanız, bana thunderbird 2.2 nin iplerini bağlamayı gösterebilir misiniz gelsem sahile?
Ayrıca biz haftasonları helikopter uçurmaya gidiyoruz araba ile geniş arazilere sizi de götürebiliriz...
Ayrıca biz haftasonları helikopter uçurmaya gidiyoruz araba ile geniş arazilere sizi de götürebiliriz...
- ahmetbayar

Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
@ ahmet bayar
Teşekkür ederim. Akşam eve gidince tekrar bakacağım.
Sanırım benim problemim uçurtmanın üzerinden tek bir ip sarkmaması bağlamak için. Yani mesela sizin verdiğiniz örnekteki mavi - pembeli düğüm üzerinden, benim uçurtmamda ucuna düğüm atılmış tek ip (pembeye benzeyen) yok hatta ucu olan bir ip yok. Akşama fotoğraflarını çekip yollasam daha iyi olur... Teşekkürler gene de
Teşekkür ederim. Akşam eve gidince tekrar bakacağım.
Sanırım benim problemim uçurtmanın üzerinden tek bir ip sarkmaması bağlamak için. Yani mesela sizin verdiğiniz örnekteki mavi - pembeli düğüm üzerinden, benim uçurtmamda ucuna düğüm atılmış tek ip (pembeye benzeyen) yok hatta ucu olan bir ip yok. Akşama fotoğraflarını çekip yollasam daha iyi olur... Teşekkürler gene de
- ahmetbayar
O bahsettiğiniz ipin çözülmesi gerekiyor. O zaman bahsettiğiniz uç çıkacak ortaya. İşiniz bittiğinde yeniden aynı yere düğümleyin. İplerin karışmaması gerekiyor.
Evet sanırım. Dün uçurmaya çalıştım ama başaramadım. Hangi ipin sökülmesi gerektiğini de tam anlayamadım. Bugün gün içerisinde fotoğraflı bir rehber hazırlamayı düşünüyorum belki fotoğraf üzerinden yardımcı olmanız daha kolay olur. Thunderbird ürün incelemesi kısmına konuyla alakalalı olduğu için yazsam daha uygun olur benden sonrakiler için.. Teşekkürler...
- ahmetbayar

Alttan bağlanan ip sadece uçurtma paketlenirken ipler karışmasın diye kullanılır.
Şimdi anladım. Uçurtmanın üzerinde de denedim ve çok basit bir konuymuş. Keşke basitce anlatsalar bunu ürünün kullanma kılavuzunda. İpler çözülecek falan dendiğinde zor bir iş sanmıştım. Bu kadar basit olduğunu bilseydim keşke...... Çok teşekkür ederim bu arada Ahmet Bey. Sizin sayenizde ilk defa uçurabileceğim.. İşte, insan bilmeyince böyle komik durumlara düşüyor 
- ahmetbayar