7 HAZİRAN İÇERENKÖY

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
ahmetbayar

7 HAZİRAN İÇERENKÖY

Post by ahmetbayar »

Festivaller üst üste gelmeye başladı.

Image
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
ahmetbayar

Re: 7 HAZİRAN İÇERENKÖY

Post by ahmetbayar »

Image
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Ziya ve Hüseyin Beyler bize katılacaklar. Pazar günü Sapanca'ya gidemeyen diğer arkadaşları bekleriz.
Martı Uçurtma Kulübü olarak aynı anda çok noktadan hizmet vermeye başladık.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Bütün gün rüzgar bekledik. Herkesin hevesi kursağında kaldı. Alanda bir çok animasyon gösterisi yapıldı. Çocuklar çok eğlendiler. Ama adı uçurtma şenliği olan bir eğlencede uçurtmalar yoktu. Kimse tam anlamıyla memnun olmadı.

Ziya ve Hüseyin Bey'lerin gelmesi bizleri çok memnun etti. Uzun uzun sohbet etme imkanı bulduk. Arasıra rüzgar eser gibi olunca bir iki deneme yaptık ama olmadı. Zİya Bey'in uçurtmalarına herkes bayıldı. Halit ve Ferruh Bey'lerin yardımlarıyla Hollandalı arkadaşımız Henk'ten aldığımız flowformu uzun uzun denedik. Emin Bey'den aldığımız parasled sık sık havalanmaya çalıştı. Ama tüm çabalar boşa gitti. Ziya Bey'in arı uçurtması havada uzun zaman direndi. Ama onun da yapabilecek bir şeyi yoktu.

Neticede uçurtma uçuramadık. Ama biraraya geldik, çaba sarfettik, sohbet ettik ve yorulduk. Akşam evlerimize döndüğümüzde mutluyduk.

http://picasaweb.google.com/ahmetbayarm ... _Carrefour#
Ziya

Post by Ziya »

Bence kalabalık katılımlı ve eğlenceli güzel birgün yaşadık. Ahmetbayar ve ekibinin misafirpeverliğinden çok memnun kaldık. Mikrofonlardan Martı uçurtma kulübünden katılımların olduğu anons edilmesi ayrıca memnuniyet vericiydi. :mrgreen: Bu güzel güne bizleri davet ettiği için Ahmetbayar'a çok teşekkür ederim. :D
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Hüseyin Bey'in yaptığı ilginç uçurtma. Değişik renkleri ve görünümüyle ilgi çekti. Eminim rüzgar bulsaydı çok güzel uçacaktı.

Image

.
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Ahmet bey, her işte bir hayır vardı. Orası uçurtma uçurmak için hiç uygun bir yer değildi. Rüzgarsız güne üzüldüğüm kadar da sevindim. Özellikle otoyola yakınlığı nedeniyle tatsız olaylar yaşanabilirdi. Yola düşen bir uçurtma araçlara takıldığında ip kopana kadar çok can yakabilirdi.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Altan wrote:Ahmet bey, her işte bir hayır vardı. Orası uçurtma uçurmak için hiç uygun bir yer değildi. Rüzgarsız güne üzüldüğüm kadar da sevindim. Özellikle otoyola yakınlığı nedeniyle tatsız olaylar yaşanabilirdi. Yola düşen bir uçurtma araçlara takıldığında ip kopana kadar çok can yakabilirdi.
Gerçi rüzgar yoldan carrefour ana binasında doğru esiyordu ama yerleşik alanlarda uçurtma uçurmak konusunda size katılmamak mümkün değil Altan Bey. Her zaman dikkatli olmak lazım. Hatta mümkünse dikkat etmek yerine hiç uçurmamak lazım. :D
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

O gün sunuculuk yapan emekli öğretmen Bahar Hocam'dan aşağıdaki maili aldım.

Heyyooo……..Uçurtma şenliğimiz uçurtma uçuramadan ama mutlu bitti.. Yani Ziya Abi olmasa elime hiç uçurtma ipi de değmeyecekti… Vızvız arı uçurtmanın ipine dokunma şansına sahip olmuş bir insan olarak bu işi bol rüzgarlı bir havada mutlaka yeniden yaşamak istiyorum. Düşünüyorumda… İyi ki beni cevapladınız ve sizler gibi muhteşem bir dost ağı yakaladım… Ben kendi adıma SİZLERE KOCAMAN TEŞEKKÜRLERİMİ GÖNDERİYORUM.. Emeği geçen herkesi SEVGİYLE KUCAKLIYORUM…

Sakın unutacam zannetmeyin.. Eylül ayı gelince rüzgarlar başlamış ve gökyüzü uçurtmalarla dolmuş… Ben rüyamı görmeye devam ediyorum..SİZLERİ SEVMEYEDE…
Post Reply