23 Nisan 2010 Çocuk Bayramı Etkinliği
- Halit
- Site Admin
23 Nisan 2010 Çocuk Bayramı Etkinliği
23 Nisanda öğleden sonra Yeşilköy'de buluşmak dileğiyle.
http://www.ucurtmaplanlari.com
-
murat köse
Re: 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinliği
Bir aksilik çıkmaz ise bende gelmek isterim. Az önce altıgen uçurtmamı tamamladım. yarın ilk deneme uçuşunu yapmak niyetindeyim.Halit wrote:23 Nisanda öğleden sonra Yeşilköy'de buluşmak dileğiyle.
MURAT KÖSE - KADIKÖY - 1979
Halit Abi Selamlar,
Şile deki 23 Nisan Etkinliğine Martı Ucurtma Kulübü site yoneticilerinden den kimler katılacak bir bilgin var mı?
Kolaylıklar
Şile deki 23 Nisan Etkinliğine Martı Ucurtma Kulübü site yoneticilerinden den kimler katılacak bir bilgin var mı?
Kolaylıklar
- Altan
- Site Admin
23 Nisan hepimize kutlu olsun çocuklar.
Sahiden bayramımız bugün bayram gibi geçti.
http://picasaweb.google.com.tr/altan.gu ... 423Ucurtma#
Hava pırıl pırıl, rüzgar biraz az, ama yine de uçurtmalarımızı havalandırmaya yetecek kadar iyiydi. Ailecek katılımlarla tam bir piknik havasında tembel tembel uçurtmalarımızı uçurduk. Uzun zamandır gözükmeyen Serçin ailesi ve dostları ile bugün bizleydi. Levent de çıkageldi. Hem de çoğu zaman sadece bir uğrardı ki bugün uçurtmalarını getirdi ve bütün gün uçurdu. Barış da iki iplicileri temsilen aramızdaydı. Katılımlarından büyük mutluluk duyduk.
Bugün bütün minik uçurtmacılarda da alandaydı ve kendilerini çok iyi gösterdiler. Doğaç'ın rokkaku uçurtma rüzgar azlığından yere düşerken havalandırması mükemmeldi. Babasından daha iyi bir uçurtmacı.
Efe, Emir, Doğaç hepsi birer sled uçurdular. Daha sonra günü bisiklete binip, kumda oynayarak geçirdiler. Büyük kızlar biraz voleybol, biraz bisiklet, biraz sohbetle günü geçirdiler. Hanımlar güneşte keyif ve sohbetteydi.
Ziya abi düzelttiği kartal uçurtmasını denedi, Erhan abi tren uçurmayı denedi, ama rüzgar tüm uçurtmaları havalandırmaya yetmedi. Fledlerimizi uçurduk. Bir ara uçurtmaların hepsi yere indi.
Akşam 6 gibi ben ailemle birlikte biraz erken ayrıldık. Nefis bir gündü.
Sahiden bayramımız bugün bayram gibi geçti.
http://picasaweb.google.com.tr/altan.gu ... 423Ucurtma#
Hava pırıl pırıl, rüzgar biraz az, ama yine de uçurtmalarımızı havalandırmaya yetecek kadar iyiydi. Ailecek katılımlarla tam bir piknik havasında tembel tembel uçurtmalarımızı uçurduk. Uzun zamandır gözükmeyen Serçin ailesi ve dostları ile bugün bizleydi. Levent de çıkageldi. Hem de çoğu zaman sadece bir uğrardı ki bugün uçurtmalarını getirdi ve bütün gün uçurdu. Barış da iki iplicileri temsilen aramızdaydı. Katılımlarından büyük mutluluk duyduk.
Bugün bütün minik uçurtmacılarda da alandaydı ve kendilerini çok iyi gösterdiler. Doğaç'ın rokkaku uçurtma rüzgar azlığından yere düşerken havalandırması mükemmeldi. Babasından daha iyi bir uçurtmacı.
Ziya abi düzelttiği kartal uçurtmasını denedi, Erhan abi tren uçurmayı denedi, ama rüzgar tüm uçurtmaları havalandırmaya yetmedi. Fledlerimizi uçurduk. Bir ara uçurtmaların hepsi yere indi.
Akşam 6 gibi ben ailemle birlikte biraz erken ayrıldık. Nefis bir gündü.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
-
murat köse
Aynı güzelliklerin pazar günüde yaşanması dileği ile.
MURAT KÖSE - KADIKÖY - 1979
Foruma yeni katılmış birisi olarak uçurtmalarınızı keyifle izledim. Sanırım son kısmına ben de yetiştim. Resimlerdeki tüm uçurtmaları tam göremedim sadece gördüklerimi eklemek isterim.
Yeni üye olmamın ve biraz da çekingen olmamın verdiği duyguyla kulüp üyeleriyle tanışamadım. Akşam saatlerinde fenere yakın bölümdeki iki ipli BOA'yı görmüşseniz beni de görmüşsünüz demektir. Umarım bir dahakine tanışma fırsatı bulabiliriz.
Yeni üye olmamın ve biraz da çekingen olmamın verdiği duyguyla kulüp üyeleriyle tanışamadım. Akşam saatlerinde fenere yakın bölümdeki iki ipli BOA'yı görmüşseniz beni de görmüşsünüz demektir. Umarım bir dahakine tanışma fırsatı bulabiliriz.
Mehmet UYTUN
- Lucky Slevin
Ortam her zamanki gibi çok güzeldi ama keşke azıcık daha rüzgar olsaydı : ) Bir de gönül isterdi ki Benson'la gelseydim ama tamir olması daha zaman alacak gibi... (köpek parçaladı da
)
Abi, tam da çıta çıkmış sen çekerken
http://picasaweb.google.com.tr/altan.gu ... 2292827858
Abi, tam da çıta çıkmış sen çekerken
Barış Kuleli
- Altan
- Site Admin
Mehmet neden gelmedin tanışmaya. Bir daha sefere bekleriz mutlaka. Tek başına olmaktansa birlikte olmak daha keyifli oluyor. En önemlisi başka uçurtmaları deneme şansı oluyor. Birinden sıkılınca diğerine bakabilirsin.
Barış, hiç farketmemiştim çıtanın çıktığını. Sen farketmiş miydin? Allah bilir rüzgar güzel değil diye uçuruyordun.
Barış, hiç farketmemiştim çıtanın çıktığını. Sen farketmiş miydin? Allah bilir rüzgar güzel değil diye uçuruyordun.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- Lucky Slevin