IŞIKLARFEST Havacılık şenliği 21-23 Mayıs 2010 - Bursa

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
Altan
Site Admin

IŞIKLARFEST Havacılık şenliği 21-23 Mayıs 2010 - Bursa

Post by Altan »

Işıklar Askeri Hava Lisesi bizi havacılık şenliğine çağırıyor. 23 Mayıs Küçükçekmece'de olduğumuz için sanırım katılamayacağız. İstanbul dışındaki üyelerden belki katılabilen olur.

----------------------------------

Işıklar Askeri Hava Lisesi Türk Hava Kuvvetlerinin ve ülkemizin tek hava lisesi olarak faaliyet göstermektedir. Geçen sene ilkini düzenlediğimiz IŞIKLARFEST Havacılık şenliğimizi bu sene de çok çeşitli kültürel ve sosyal aktiviteler ve paraşüt, microlight, yamaç paraşütü, model uçak, maket uçak, paramotor gibi havacılık faaliyetleri ile gerçekleştiriyoruz. 21-22-23 Mayıs 2010 tarihlerinde Bursa'daki ilköğretim ve ortaöğretim okullarının katılımı ile gerçekleştireceğimiz bu yılki şenliğimizde kulübünüzün de bizlere katılmasını istiyor ve şenliğimize ayrı bir renk katacağınızı umuyoruz.
SAYGILARIMLA...

LEVENT TOPRAK
Hv.Plt.Bnb.
5 inci Filo Komutanı
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Halit
Site Admin

Re: IŞIKLARFEST Havacılık şenliği 21-23 Mayıs 2010 - Bursa

Post by Halit »

Keşke daha önce haberimiz olsaydı.
http://www.ucurtmaplanlari.com
Halil

Re: IŞIKLARFEST Havacılık şenliği 21-23 Mayıs 2010 - Bursa

Post by Halil »

Bu yıl festivaller yılı oldu denilebilir :lol: üç hafta Önce Ankara Gölbaşı, iki hafta önce Beypazarı, geçen hafta Gediz, Tavşanlı, bu hafata sonu Samsundayız, arkasından İnegöl ve Türkmenistan, Sinop daha sonrakileri hatırlayamıyorum nasıl yetişeçeğiz :roll:
Çakışmayı önleyebilmek yada guruplara ayrılabilmek amaçıyla;
Tertip komitelerine buradan duyuralım düzenlemeyi planladığınız festivallerden en az 3 ay önce programlarınızı foruma ulaştırın
Biz de programlarımızı ona göre düzenleyelim ve festivallere katılabilelim :P
Halil Bayülker/Ankara
Post Reply