Aranıza tekirdağ sultan köy sahilinde gördüğüm uçurtmaya ilgi duymam ve akabinde uçurtma ile fotgraf çekimini görünce daha da bir meraklandım bir uçurtmanın beni bukadar büyüleyebileceğini hiç düşünmemiştim , Sahilde Halit bey ile çok güzel bir sohbet ettik , ve uçurtma ile fotolarımızı çekti mail olarak onları gönderir diye umut ediyorum
MERHABA
-
continue
MERHABA
Selam uçurtma sevenler,
Aranıza tekirdağ sultan köy sahilinde gördüğüm uçurtmaya ilgi duymam ve akabinde uçurtma ile fotgraf çekimini görünce daha da bir meraklandım bir uçurtmanın beni bukadar büyüleyebileceğini hiç düşünmemiştim , Sahilde Halit bey ile çok güzel bir sohbet ettik , ve uçurtma ile fotolarımızı çekti mail olarak onları gönderir diye umut ediyorum
ve böyle bir site olduğunu uçurtma planlarının var olduğunu öğrendim kısmet bu güne imiş en kısa zamanda kendi uçurtmamı yapmayı isitiyorum ve yeşilköye gelip o mutluluğa dahil olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum , bu organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkür ederim, 
- Altan
- Site Admin
Re: MERHABA
Hoşgeldiniz,
Yapacağınız uçurtmaları güle güle uçurun.
Yapacağınız uçurtmaları güle güle uçurun.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.