Sizin için ne ifade ediyor

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
Post Reply
Halit
Site Admin

Sizin için ne ifade ediyor

Post by Halit »

İki sene önce Edirne Festivalini düzenleyen arkadaşın , festival sonrası bize yazdığı bir yazıyı buldum bu gün tesadüfen. Yazı geldiğinde çok duygulanmıştım ve yayınlamak için izin almıştım.

Merhaba Halit Bey

Ben orta 2 başladığım seneydi. 1992 . İzmir’ in Menemen diye küçük bir ilçesine tayin olmuştuk.Hani şu Kubilay olaylarının meydana geldiği yer....küçük şirin bir yerdi..23 nisan "ın olduğu haftaydı. Galiba pazar günüydü. Babam geldi ve hadi seninle uçurtma yapalım dedi. Çıtaları bile getirmişti. Ne kadar şaşırdığımı anlatamam. Babam ilk kez böyle bir şey yapıyordu. Bir pazar günü işe gitmiyor ve benimle geçirmek istiyordu. Benim babam subay her hafta sonu çalışırdı çünkü. Herkesin babası gelse bile çalışırdı. Emekli olana kadarda böyle devam etti zaten(3 sene öncesine kadar).

Babamla oturup uçurtma yaptığımızı hatırlıyorum . Kocaman bir şey diye hatırlıyorum ama galiba ben o zaman küçüktüm.uçurtmamızı aldık ve belediye nin duzenlediği uçurtma şenliğine gittik. Meğer her sene yaparlarmış . Bilmiyorum hala devam ediyor mu...
Babamla dakikalarca uçurtma ucurduk. Anlatamam nasıl mutlu olduğumu . Belki ben babama ikide bir karışmasam hediye bile kazanacaktık:)
Ondan sonraki pazarlar babam yine hep çalıştı.

Uçurtma şenliğini düzenlerken de duydugum heyacan buydu. Babalar bir günlerini çocuklarına ayırsınlar istedim. Sizinde bana yardımcı olmanızla bu arzumu gercekleştirdim.

Sizi tanıdığıma o kadar mutluyum ki. Biliyorumki benimle aynı seyleri düşünen birileri daha var. Umarım hep de devam eder.

Kendinize cok iyi bakın. Görüşmek üzere
http://www.ucurtmaplanlari.com
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Babalar günü önümüzde iken ne kadar anlamlı bir yazı olmuş. Demek bu haftaki etkinlik davetimiz babalar günü başlıklı olacak.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
M. Rafet ÖZALP

Babalar günü

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Halit bey,
Keşke bölümün başlığını BABALAR GÜNÜ olarak koysaydınız.
@Altan'a katılıyorum.
Bir uçurtma severlerin formunda bundan güzel bir hediye olamazdı.
Bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
Babalar Günü Kutlu Olsun.
Post Reply