Müthiş olmuş. Uçuş fotolarını ve yorumlarını bekilyorum. Turgay ağırlık konusu sence nasıl ? Bu arada Ziya abi bana gönderdiğiniz plan ve konnectörler için bende ayrıca teşekkür ediyorum. Hafta sonu sizin uçurtmanızı detaylarıyla Turgayla inceleme fırsatı yakaladık. Uçurtmaya yağmur değmemesi içinse yaklaşık 2 saat bekledik. Valla şunu söylemeliyim. Sizin uçurtmalarınıza nekadar titiz olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Uçurtmayı incelerken bile Turgay bu emanettir. Sen uzaktan bak dokunma tarzında yaklaştı.
Ha şunu unutmuşum (Turgay uçurtmayı sizin gönderdiğiniz kılıf dışında iki kat ta poşete geçirmiş )
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun. http://yigitkahraman.wordpress.com
Turgay,
eline sağlık. Alternatif malzeme kullanmana rağmen güzel iş çıkartmışsın.. Ripstop kumaş ve karbon çıta bulamayan arkadaşlar için güzel bir örnek olmuş. Hafif ve orta şidetteki rüzgarlarda iyi uçar diye düşünüyorum. Tebrikler.
Yiğit,
Yaptığın espriler Turgay'ın uçurtması gibi güzel. Kocaman bir tabak pirzola yemiş gibi oldum
Gülümsettiğin için teşekkür ederim.
Turgay bey,karga uçurtmanız mükemmel olmuş elinize sağlık,rüzgarın oldugu zaman eminim çok güzel uçacak.Martılar yine rahatsız olacaklar.Pazar günü siyah delta uçurtmamı uçuruyordum.Martılar delta uçurtmama saldırdılar,arka plandan aynı büyük karga görünümünde gözüküyor.Herhalde ondan saldırdılar.Yapmış oldugun karga uçurtmanın arka plandan ,çıtaların yerleşim şeklinin resmini görüntülersen sevinirim.Hayranlık duydugum bir uçurtma modeli,bende uygulamasını yapmak isterim.Teşekkürler ederim.
ZİYA Bey in titiz çalışmasını ve planını alacaksın, zaten sonucun harika olması %100.
Sende zaten sular seller gibi aştın gittin.
Muhtemelen rüzgarını yakalarsa, aşağılarda bir tane martı bırakmayacaktır.
Eline sağlık buda çok güzel olmuş.
Tebrikler...
(Bende senin gibi, Ziya beyden alıp yapmıştım, test etmeye bile gerek kalmadan hemen uçmuştu.)
Halit Bey uçurtması çok zevki bir uçurtma dediğiniz gibi,ağırlıkta sorun olmazsa bende havalara uçarım.Denemek için sabırsızlanıyorum.
Erhan Bey;
Ziya bey'in işçiliği gerçekten harika,bende çok özenerek yaptım inşallah karşılığını alabilirim.
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Tüm arkadaşların yorumları için tekrar teşekkür ederim.
uslu_b wrote:MERHABA ucurtmanız cok guzel olmus...
acaba planlarını da ziya beyin izniyle paylasabilir misiniz?
okulda ogrencilerimle yapmaya çalışırız..
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
Ziya Bey orjinal planı kendine göre büyütüp,uçmasını iyileştirmek için değişiklikler yapmış.Banada kendi yaptığı planın çıktısını vermişti.
uslu_b wrote:MERHABA ucurtmanız cok guzel olmus...
acaba planlarını da ziya beyin izniyle paylasabilir misiniz?
okulda ogrencilerimle yapmaya çalışırız..
Basit gibi görünmekle birlikte yapımı çok zor bir uçurtma. Yani öğrencilerle yapmanız kolay değil.