Değerli uçurtma dostları, son üç yıldır Bitlis Tatvanda düzenlediğim uçurtma festivallerine bu yıl tayinimin Samsun'a çıkması sebebi ile burada devam etmek istiyorum. Ladik Samsun'a 78 km olup Osmanlı şehzadelere ev sahipliği yapan tarihi doğal ve turistik yapısıyla mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri.
İlçemizi daha yakından tanımak ve festival alanı olarak düşündüğümüz Akdağ kayak merkezine ait fotoğrafları görmek için link ekleyebildim. foto koymayı beceremedimm.
http://www.ladik.gov.tr/ortak_icerik/la ... %C4%B1.pdf
Tarihi tam kararlaştırmadık ama mayıs sonu gibi yapmayı planladığımız festivalde en büyük destekçimiz Eray Kara Hocama da iyi niyetinden dolayı teşekkür ediyorum.
Ladik için bu festival çok önemli. Samsun a uzak olması nedeni ile kısmen mahrumiyet olan bu ilçede böyle bir festivalin yapılmasını çok önemli görüyor ve katılımlarınızı bekliyoruz.
Samsun Ladik Akdağda Uçurtma Fesitivali
Re: Samsun Ladik Akdağda Uçurtma Fesitivali
Arkadaşlar 27 kişi görüntülemiş ama hiç kimseden ses çıkmamış.
Gelmeyecekmisniz:(
Gelmeyecekmisniz:(
- Altan
- Site Admin
Gelmeyi herkes ister. Fakat oraya gelmek zaman ve maliyet sorunu. Şehir dışına gittiğimiz etkinliklerde genellikle şenlik düzenleyen kurumlardan en azından yol, konaklama, yeme, içme masraflarının karşılanmasını talep ediyoruz. Bununla ilgili bir çalışma yaptınız mı?
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Bu şenlik için çok ciddi bir bütçemiz yok ancak, yol masrafları olmasada, yeme-içme ve konaklama sorununu halletmek için uğraşıyorum. Bu hafta içinde kesinlik kazanacaktır.
Açıkçası burda uçurtma kültürünün yerleşmesi için ilk adım olacağından fedakarlık bekliyoruz. Ben burda Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmenim ve tek derdim burda bir farklılık yaratmak belkide aşinalık kazandırmak. Sizi de anlıyorum her çağırılan yere gönüllülükle giderseniz para dayanmaz bu işe.
Ama dediğim gibi yol masrafları olmasada yeme-içme ve konaklama sorununu halledeceğim. Gelemezsenizde gönüller bir onu biliyorum.
Teşekkür ediyorum mesejanız ve ilginiz için.
Açıkçası burda uçurtma kültürünün yerleşmesi için ilk adım olacağından fedakarlık bekliyoruz. Ben burda Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmenim ve tek derdim burda bir farklılık yaratmak belkide aşinalık kazandırmak. Sizi de anlıyorum her çağırılan yere gönüllülükle giderseniz para dayanmaz bu işe.
Ama dediğim gibi yol masrafları olmasada yeme-içme ve konaklama sorununu halledeceğim. Gelemezsenizde gönüller bir onu biliyorum.
Teşekkür ediyorum mesejanız ve ilginiz için.
- yigitkahraman
Sanırım asıl sorun kişilerin zamanının olmaması Emrullah bey. Umarım tüm beklentileriniz karşılanır.
Saygılar.
Saygılar.
Yiğit KAHRAMAN
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun.
http://yigitkahraman.wordpress.com
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun.
http://yigitkahraman.wordpress.com
Nezaketiniz ve iyi niyetiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Umarım zaman olur ve burda olabilirsiniz.