22.07.2012 Pazar
Re: 22.07.2012 Pazar
Çimenlik alanı deneyeceğim fakat Türk Telekom binasının karşısı bana tek ipliler için bile tehlikeli geldi doğrusu. Haftaya sanırım bir daha gideceğim aklımda Resort Hotel'in o taraflar var bakacağım eğer fırsatım olursa veya biliyorsan eğer "Vasiyet Yokuşu" denilen yokuşun yan tarafında kalan geniş düzlüklere de bakacağım. Bir yer bulmayı umuyorum. 
Okan ERKAN
- mustafa-topcu
Fotoğraf yok mu? 
MUSTAFA TOPCU____________________________________
ucurtmalar.wordpress.com
Varsa, Doruk ve Çağatay beyde vardır bu hafta fotoğraf çünkü benim uçurtmam 5 dakikadan fazla kalamadı havada.mustafa-topcu wrote:Fotoğraf yok mu?
Okan ERKAN
- cagataykenarli
Tek kişi foto ile bile ilgilenmedim açıkçası ama yalandan da olsa bir iki tane çektim
Klasik kırmızımı 
"Kanatlı bir gençlik, yurdun geleceği bakımından en büyük güvencedir." M.KEMAL ATATÜRK
Fotoğraf bende de malesef yok, özellikle kumandalı uçurtmalarda hem uçurup hem fotoğraf çekmek olmuyor malesef. Gerçi Başman'ın bir fikri vardı, kumaş tarzı bir şey bulursam deniycem.
Last edited by drkkbn on Fri Jul 27, 2012 6:17 pm, edited 1 time in total.
Doruk Kuban
- mustafa-topcu
+1okane wrote:Merak ettim paylaşmak yok mu?
MUSTAFA TOPCU____________________________________
ucurtmalar.wordpress.com
Fikir oldukça basit, şapkaya bir cep dikerek telefonu veya kamerayı oraya koymak. Evde bir kaç parça bir şey buldum akşam veya yarın yapıp deneyeceğim.
Doruk Kuban
Bende evdeki kafa lambasının üstüne monte etmeyi düşünmüştüm dün. Kolay gelsin umarım başarılı olursun, fotoğraflarını uçurtmayı uçuran kişi gibi görmek güzel olacaktır.
Forumdaki herkes Prism Quantum uçurmuş gibi olabilir böylece. 
Okan ERKAN
Ben de aynısını düşünmüştüm, akşam veya yarın yaparken fotoğraflayıp paylaşırım.
Doruk Kuban