21 Ekim 2012 de Yeşilköy'de İki ipli ile gösteri
21 Ekim 2012 de Yeşilköy'de İki ipli ile gösteri
Bugün saat 3.00de Hava güzel , rüzgar müsaitti. Stut kite HC mi saat 5.30 kadar uçurttum. Ortaya 22,5 mt lik kuyruk taktım, yan çıtalara ,Halit bey'in koymuş olduğu videoda üç uçurtmayı aynı anda uçurtan adamın uçurtmalarında kullandığı kuyruktan etkilendim iki kuyrukta ben taktım. Çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Görüntü alamadım. Yalnızdım. Yeni tanıştığım ,onuda iki iplisi vardı. Ona yardımcı oldum. Uçurtmasını tamamladık, beraber uçurttuk. Arkadaş Başakşehir'de oturuyor. Motorsiklet tutkunu, deri konfeksiyonu ile uğraşan, Zafer Demircan video ile hem benim , hemde kendi uçurtmasını görüntüledi. Kulübümüze yeni üye olacak. Görüntüleri yayınlıyacak. Kendisine kulübümüze katılacağı için teşekkür ediyorum. Yeni kuyruklu uçurtmamın halini beğenecekmisiniz. Saygılarımla.
- Altan
- Site Admin
Re: 21 Ekim 2012 de Yeşilköy'de İki ipli ile gösteri
Ekrem abi, hiç kaçırmazsın günü. 
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- Halit
- Site Admin
Ben de evde patladım. Keşke gitseydim.
http://www.ucurtmaplanlari.com
Ekrem abi pazar günü gelecektim ama tam gün açık ortaokul sınavları olduğu için gelemedim.Ama geçtiğimiz perşembe günü 60 kişilik öğrenci topluluğunu Demirciköy sahiline götürdüm.Rüzgar oldukça iyiydi.Sizin yaptığınız pilot ve verdiğiniz boru kuyruk çocukların oldukça ilgisini çekti.
Rüzgarın kuvvetlendiği bir anda lise üç öğrencilerinden bir kız öğrencinin uçurtma tarafından 7-8 metre kadar sürüklenmesi çocuklar tarafından hayretle gözlemlendi.Daha sonra Altan Bey ve arkadaşlarının yaptığı delta uçurtmalarıda keyiflice uçurttuk.Fotoğrafları daha çocuklardan toplayamadım;alınca ekleyeceğim.Deltalarda biraz hasar verdik çıtaları kırıldı,birini kaçırdık.Sonuç olarak çok güzel bir piknik ve
uçurtma günü oldu.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Rüzgarın kuvvetlendiği bir anda lise üç öğrencilerinden bir kız öğrencinin uçurtma tarafından 7-8 metre kadar sürüklenmesi çocuklar tarafından hayretle gözlemlendi.Daha sonra Altan Bey ve arkadaşlarının yaptığı delta uçurtmalarıda keyiflice uçurttuk.Fotoğrafları daha çocuklardan toplayamadım;alınca ekleyeceğim.Deltalarda biraz hasar verdik çıtaları kırıldı,birini kaçırdık.Sonuç olarak çok güzel bir piknik ve
uçurtma günü oldu.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
ekrem wrote:Bugün saat 3.00de Hava güzel , rüzgar müsaitti. Stut kite HC mi saat 5.30 kadar uçurttum. Ortaya 22,5 mt lik kuyruk taktım, yan çıtalara ,Halit bey'in koymuş olduğu videoda üç uçurtmayı aynı anda uçurtan adamın uçurtmalarında kullandığı kuyruktan etkilendim iki kuyrukta ben taktım. Çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Görüntü alamadım. Yalnızdım. Yeni tanıştığım ,onuda iki iplisi vardı. Ona yardımcı oldum. Uçurtmasını tamamladık, beraber uçurttuk. Arkadaş Başakşehir'de oturuyor. Motorsiklet tutkunu, deri konfeksiyonu ile uğraşan, Zafer Demircan video ile hem benim , hemde kendi uçurtmasını görüntüledi. Kulübümüze yeni üye olacak. Görüntüleri yayınlıyacak. Kendisine kulübümüze katılacağı için teşekkür ediyorum. Yeni kuyruklu uçurtmamın halini beğenecekmisiniz. Saygılarımla.

Ekrem abi seninle tanıştığım için çok memnun olduğumu buradanda ifade etmek istiyorum,
Yardımseverliğin ve canayakınlığın için teşekkür ederim...
69 tlye buradan http://www.oyuncax.com aldığım Oyuncağımdaki kazığı 4 sene sonra yüreğime indirdiğin için sana kızgın olabilirim
Forum güzel olmuş, Üyelikte biraz sıkıntı yaşadım...
Fotoğrafları bu şekilde yükleyebildim.. Videoyu mail adresi verirsen sana ulaştırayım dailymation'da beceremedim
- Altan
- Site Admin
Güzel olmuş bu kuyruklar.
Demircan fotoğraflar için teşekkürler ve hoşgeldin.
Demircan fotoğraflar için teşekkürler ve hoşgeldin.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- Halit
- Site Admin
Ekrem Bey ,
Bence siz birden fazla iki ipliyi aynı anda uçurursunuz.
Önce 2 adet ile başlayın. Ray'in kullandığı gibi tutamaklar yapın.
@Demircan ,
Hoşgeldiniz. Umarım aramıza katılır bu hobiyi bizimle paylaşırsınız.
Sevgiler
Bence siz birden fazla iki ipliyi aynı anda uçurursunuz.
Önce 2 adet ile başlayın. Ray'in kullandığı gibi tutamaklar yapın.
@Demircan ,
Hoşgeldiniz. Umarım aramıza katılır bu hobiyi bizimle paylaşırsınız.
Sevgiler
http://www.ucurtmaplanlari.com
Demircan bey, ellerine sağlık, görüntüleri güzel yakalamışsın. Teşekkürler ediyorum. Yapılacak etkinliklere katılmanı ve diğer üyelerimiz ile tanışmanı isterim. Katılan üyelerimiz hepsi birer uzman onlardan öğrenebileceğimiz o kadar çok şey var . İyiki varlar. Kişilikleri, yardım severlikleri, sıcak yaklaşımları birer nimet ,kendileri ile bilgi paylaşımında bulunmanı çok isterim. Mail adresim ekremguvenir@ hotmail.com gönderirsen videoyu yayınlıyabilirim. Saygılarımla.