20.Ocak.2013 Yeşilköy'den Görüntüler

Uçurtma etkinlik duyuruları, etkinliklerin fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
ekrem

20.Ocak.2013 Yeşilköy'den Görüntüler

Post by ekrem »

Bu gün yılın ilk etkinliği olacaktı. Gelen olmadığı için yalnız başladım. Hava çok güzeldi. Lodos esiyordu. Uçurtma için oldukça uygun bir gündü, bol bol kurtlarımı döktüm. Meraklı arkadaşlar geldi . Uçurtmam'da yardımcı oldular. Hep beraber eğlendik . Saat 16 civarında İkarus yamaç Paraşüt kulübünden , üç arkadaş geldi. Göksu bey, Yüksel bey ve bayan arkadaşları Serpil hanım, paraşütleri ile muhteşem bir gösteri sergilediler. Benim için çok degişik bir gün oldu. Göksu bey bizim kulüp ile uçurtma uçurtmuş. Kendisininde uçurtmaları var. Ben yeni yapmış olduğum. Güvercinlerim ile 6 tısı bir arada, 2 si bir arada havalandırdım. Kapilot ile siyah balina takımı beraber uçurttum. Gazetecilik okuyan bayan bir akadaş fotograflarını görüntüledi. Bende fotograf ve video çektim. Sizler ile görüntüleri paylaşmak istedim. Resimlerden seçmeler aşagıda ,Image,Image,Image,Image,Image,Image,Image,Image,Image
goksu

Re: 20.Ocak.2012 Yeşilköy'den Görüntüler

Post by goksu »

Fotoğraflar için teşekkürler. Bu gün biz İkarus pilotlarına desteğiniz için de teşekkür ederiz. Çok keyifli bir gün oldu.
Altan
Site Admin

Re: 20.Ocak.2012 Yeşilköy'den Görüntüler

Post by Altan »

Yaşa Ekrem abi. Nihayet yeni yıla başladık.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
ekrem

Re: 20.Ocak.2013 Yeşilköy'den Görüntüler

Post by ekrem »

Yeşilköy'de uçurttugum, 6 adet Güvercinimin videosu aşagıdaki linkte,: http://youtu.be/zhFIxaa2NpA
ekrem

Re: 20.Ocak.2013 Yeşilköy'den Görüntüler

Post by ekrem »

Göksu bey ve Altan bey teşekkürler ederim. Youtube video yüklemem oldukça zamanımı aldı. Fakat sonunda başardım şimdi çok mutluyum. Göksu bey,Yamaç paraşütleriniz ve arkadaşlarınız ile bana güzel bir gün yaşattınız sizlere teşekkürler ederim . Saygılarımla.
Post Reply